Resum La Història Més Bella Del Món

Páginas: 3 (516 palabras) Publicado: 16 de enero de 2013
Escena 2 – ELS NOSTRES AVANTPASSATS S’ORGANITZEN
Fa 8 milions d’anys, els prehumans es van posar drets i tota la seva columna, les costelles, tot va anar canviant. Existeixen moltes classesd’australopitecs, tot i que no tots evolucionaran per donar els primers homes. La Lucy els ajuda molt, fa un metre d’alçada, és una mica carregada d’espatlles, amb els membres superiors lleugerament més llargque els nostres amb relació als membres inferiors, té el cap petit, és bípeda però encara s’enfila als arbres. El genoll té una gran amplitud de rotació, amplituds típiques d’un animal grimpador queajusta els seus sals a l’espai i era vegetariana.
No coneixem el nostre verdader avantpassat australopitec. Els australopitecs feien servir eines, però això no es un tret específicament humà. Elsaustralopitecs és comunicaven amb gestos, signes o sons modulars, perquè no tenen la possibilitat mecànica de parlar de manera articulada.
Els australopitecs desapareixen per selecció natural, el medique segueix tornant-se com més sec i un mica més fresc, l’australopitec cada cop està menys adaptat.
Apareix el gènere humà caracteritzat sobretots pels seus peus, és una de les últimes adquisicionsde la humanitat, un peu ben particular, específic de l’home, que s’imposa a causa de la bipèdia, amb els dits paral·lels. També té uns membres superiors menys sòlids que els dels avantpassats i, alcontrari, un membres inferiors més estables. Té una mandíbula més rodona, amb ullals i incisives més desenvolupats en relació amb unes molars menys grosses que les dels australopitecs, i un cervellforça més gros. Mengen granotes, frutis, llavors, tubercles, elefants, la seva mandíbula es dura i els permet trencar les llavors dures. Era un bon caçador i caçava tota mena d’animals i insectes.Escena 3 – LA CONQUESTA HUMANA
Els primers representants del gènere humà ja són xerraires i enamoradissos, i ben habitat començaran a colonitzar el món. Vivien en petits grups de trenta persones....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ciències: Test Respost Història Mes Bella Del Món
  • la historia mes bella del mon
  • La Historia Més Bella Del Mon
  • Resum actes ii
  • Resumen historia de tenis de mesa
  • la història més bella del món acte 1
  • Resumen libro la historia mas bella del mundo
  • Historia Bella

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS