emocions i logicomatemàtica

Páginas: 4 (770 palabras) Publicado: 30 de enero de 2014
LUFFI

LES EMOCIONS

QUAN PLOU HEM SENTO…?











CURS 2013/14





TÍTOL: LES EMOCIONS

Etapa: P4

1- Situació de plantejament de l’activitat. (predicció). s’ha de ferla predicció

Presentem un plantejament en relació amb el nostre tema escollit a l’inici de curs, per tant, les emocions pasen a ser part del tema principal en qüestió. I, per aquest motiu,plantegem una activitat a l’aula sobre les possibles sensacions que ens poden arribar a transmetre el canvis atmosfèrics, concretament: la pluja.

Com ens dirigim a un alumnat de reduida edat, cal que total’activitat sigui vivencial per a que els infants puguin ser capaços d’interioritzar-la a través de la seva pròpia experiència, per tant, a l’hora de fer la introducció de la nostra activitat,precisarem que siguin un dia plujós.

Primerament, un cop entrem a l’aula i realitzem les rutines pertinents del dia a dia (passar llista, cantar cançó de bon dia…), ens centrarem en el temps. Farem queels nens ens descriguin què és la pluja, què fan en aquests dies, què els hi agrada fer quan plou, etc. Podem obrir una conversa amb ells en relació al que senten quan al pati plou i està mullat. Veureles provabilitats de resposta desprès d’observar que hi ha nens que quan plou no surtent al pati, d’altres juguen molt emocionats i d’altres es queden al porxo observant-la. Tot s’ha de dir, quel’escola ho permet perquè te material a l’abast per fer-ho (roba de recanvi, paraigues i botes). Finalment, els hi preguntarem com se senten quan plou.

2-Recollida de dades:
a) com es farà larecollida de dades?
Dins de l’aula hi ha un total de 40 alumnes i hem fet la pregunta: “com et sents quan plou?” volem analitzar quants nens/es en un dia de pluja se senten tristos, alegres, enfadats i/oporucs. No obstant, cal remarcar que: per a que els infants tinguin un pensament i una capacitat autònoma de reflexió, cal que sàpiguen els significat d’aquestes, per tant, aquestes emocions ja han...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Emocions I Comunicació No Verbal
  • Emocions I Publicitat
  • EMOCIONS
  • Les emocions
  • Gestio De Les Emocions
  • Emocions
  • Les emocions
  • logicomatematica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS