Empresa MRW

Páginas: 6 (1437 palabras) Publicado: 27 de marzo de 2013
Preguntes
1. Què fa singular MRW respecte de la resta de companyies de missatgeria?
El Grup MRW va néixer el 1977, és una empresa de capital 100% nacional. La diferencia de MRW son les següents: Compromís, Eficiència, Transparència, Innovació i el perfeccionament, dia a dia, de la qualitat del servei.
Es a dir es diferencia respecte a les altres empresa, per la seva forçà d’aquesta queesta composta per més de 10.000 persones componen el grup MRW. Comptem amb una flota de més de 2.300 vehicles, 8 avions i 61 plataformes operatives posant a disposició dels nostres clients més de 1.300 oficines entre Andorra, Espanya, Gibraltar, Portugal i Veneçuela de les quals més de 550 es troben a Espanya. També cal saber que realitzem enviaments a més de 200 països de tot el món i som pionersoferint solucions de transport a aquelles empreses que comercialitzen els seus productes a través d'internet, més de 10.000 botigues en línia ja confien en nosaltres. Un segon factor es que es troben mes cerca als seus clients degut a la gran xarxa d'oficines i d’aquesta manera els poden trobar fàcilment allà on estiguin, podent realitzar enviaments des de grans capitals fins als pobles més petits.També s’adapten al clients ja que els seus treballadors sempre ofereixen la millor solució per satisfer-los. Son els més ràpid, es a dir , es la companyia que recull en més llocs fins a última hora i lliurament abans en major nombre de poblacions, fins i tot podent fer enviaments d'avui per avui recollint i lliurant en un mateix dia. També per la seva eficiència, MRW et donem la seguretat de queels teus enviaments arribaran a temps al seu destí, sigui quin sigui. Donem garanties d'això, si arribem 1 minut tard, ho compensem amb enviaments gratuïts. I per últim son els pioners tecnològicament, vull dir destinem gran part de les seves inversions a la innovació per oferir la màxima qualitat, comptant sempre amb tecnologia d'última generació per al desenvolupament d'aplicacions tecnològiquesi també son socialment responsables en realitzar enviaments a través de MRW, els diuen seràs còmplice del nostre compromís social ja que part de la nostra facturació la destinem a accions socials.
2. Com tracta MRW la qüestió de la responsabilitat social?
Des de 1993, MRW ha realitzat més de 19 milions d'enviaments solidaris, sense rebre per això cap tipus de suport financer extern. MRW és unacompanyia de capital espanyol 100% privat de manera que la major part del cost dels enviaments solidaris és assumit directament pel propi accionariat i Xarxa d'oficines. D’aquesta manera col·laborem amb la societat amb la seva aportació. Aquests enviaments solidaris estan dirigits a persones concretes que poden necessitar un tractament favorable: persones amb discapacitat, gent gran en residènciesgeriàtriques, persones en situació d'atur, famílies nombroses i estudiants de fins a 25 anys desplaçats del seu domicili. Per últim cal saber que aquest enviaments solidaris es presten amb la mateixa atenció i estàndards de qualitat que la resta de serveis.
3. Com funcionen les franquícies?
En aquest cas MRW és una empresa de missatgers i paqueteria, i una franquícia significa, que en unaciutat muntes una botiga, (de MRW per exemple) i tu ets el propietari, però has pagar a l'empresa, (MRW en aquest cas) una part de els beneficis. A sí tu et beneficies de la fama o renom d'aquesta empresa internacional, i ells també. Es a dir MRW funciona més o menys de la següent manera.
Quan tu vas a una franquícia a enviar el paquet, ells quan acaben la seva jornada el porten a la nau, i d'aquísurten camions a diferents ciutats que condueixen a la nit. Normalment totes les franquícies solen tancar a les 8, però una de cada ciutat es queda fins a les 12 de la nit, la qual cosa fa pensar que els camions surten de la nau a la 1.
Com tot, cada ciutat depenent del lluny que estigui i té la seva hora límit, es a dir, no pots enviar un paquet des de València a La Corunya anant a les 11 de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • empresa mrw información basica
  • Caso "mrw"
  • MRW vs SEUR
  • MRW comunicación interna-organigrama
  • Carta MRW
  • MRW Y CUDECA
  • MRW y Cudeca
  • caso MRW

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS