En via morta

Páginas: 2 (498 palabras) Publicado: 9 de octubre de 2013
EN VIA MORTA



Guillem Artís Del Pozo
Cultura audiovisual
1r Batxillerat
Jaume Huguet
JesúsMoreno

ÌNDEX
1. El autor……………………………….....................................................3
2. Exposició en via morta………………………………………………….3
3. Estació de Canfranc……………………………………………………4
4. Lacrítica de l’ autor……………………………………………………..5
5. Bibliografia……………………………………………………………...6

1.L’ AUTOR: MIQUEL ABAT
Miquel Abat neix a Barcelona. En aquests moments viu a Sant Cugat del Vallès. Vaestudiar enginyeria industrial la Universitat Politècnica de Catalunya, inicia els estudis de Fotografia al "Institut d'Estudis Fotogràfics" de Catalunya (IEFC) "i posteriorment a la" Escola de Fotografiai Imatge IDEP de Barcelona "on realitza el Curs General de Fotografia i el Postgrau de "Fotografia d'Autor", amb Manel Úbeda.







2.EXPOSICIÓ EN VIA MORTA

'En via morta' del fotògrafi enginyer Miquel Abat. Presenta imatges d'espais buits d'una estació abandonada i derruïda, la de Canfranc, que evidencien l'acció dels diversos elements i les edats. L'autor juga a completar lahistòria imaginant què ha passat i comprenent els resultats del pas del temps amb l'objectiu de construir, a partir d'una fotografia nítida i directa, una imatge inacabada d'espais i objectes als que elvisitant haurà d'acabar de donar forma.


3.ESTACIÓ DE CANFRANC
L'Estació Internacional de Canfranc és una estació de ferrocarril internacional ubicada en aquesta localitat de la jacetània ala província d'Osca.











Inaugurada el 18 de juliol de 1928 per Alfons XIII va viure moments d'esplendor i també foscos i novel·lescos com els del famós or alemany en temps de la IIGuerra Mundial. Per a la seva construcció va ser necessari realitzar una gran obra d'enginyeria. Per corregir aquest problema es va fer el que es considera un dels millors exemples de restauració...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La mort
  • la mort
  • Ante-morten y post-morten
  • Xocs de la mort
  • Vacanses de mort
  • La vía
  • La Via
  • la via

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS