Enfermeria comunitaria

Páginas: 4 (863 palabras) Publicado: 15 de marzo de 2012
1. Descriu i comenta un dels aspectes que consideris més rellevant dels següents apartats: les persones i l'entorn, els estils de vida, a partir del document Salut a Xifres.http://www.gencat.cat/salut/depsalut/html/ca/dir1935/salutxifres2009.pdf
ESTILS DE VIDA SALUDABLES: SEDENTARISME
En la figura 2.1 trobem persones i sedentarisme, on es compara en la població de 15 anys i més elsedentarisme diferenciat per sexes.
A primera vista podem observar que hi ha molt poca població d’ambdós sexes que sigui molt o moderadament actius. En el cas dels homes una mica més del 20% ho són, encanvi ni el 10% de dones és moderadament-molt activa. De color taronja trobem la població lleugerament activa, que són majoria en homes i dones. Pel que fa als homes ho són un 45% aproximadament, i enles dones un 55%. Per últim en color morat podem observar la població mínimament activa, que en el cas dels homes correspon a u 35% i en les dones 42% aproximadament.
En definitiva i com a resumtrobem que per majoria tant homes com dones són lleugerament actius. I que particularment hi ha més dones mínimament actives i menys dones molt actives en comparativa amb els homes.
Destaca, com podemobservar en el diagrama circular, que la gran majoria d’homes i dones 47,1% són lleugerament actives, i que el segon grup més nombrós amb un 23’9% correspon a persones totalment sedentàries, deixantenrere significativament als grups més actius.
En la figura 2.2 ens fan una comparativa entre territoris i sedentarisme. Que inclou la població de 15 anys i més diferenciada per sexes. Elsterritoris analitzats són Alt Pirineu i Aran, Girona, Lleida, Catalunya central, Terres de l’Ebre, Barcelona nord, Barcelona est, Barcelona oest, Camp de Tarragona, i Barcelona ciutat.
Les dones méssedentàries corresponen a Barcelona est amb un 28’8%, li segueixen amb percentatges similars, Barcelona nord, Barcelona ciutat, camps de Tarragona, Terres de l’Ebre i Barcelona oest. Les dones més actives...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Enfermeria comunitaria
  • Enfermeria Comunitaria
  • Enfermeria comunitaria
  • enfermeria comunitaria
  • enfermeria comunitaria
  • Enfermeria comunitaria
  • Enfermeria comunitaria
  • Enfermería comunitaria.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS