Engruiximent De La Aret Primària

Páginas: 2 (392 palabras) Publicado: 20 de septiembre de 2011
Engruiximent de la paret primària

Observem que primerament tenim una distribució del citoesquelet prou rigorosa, es troben els microtúbuls repartits paral·lels a la paret. L’aparell de Golgi esbastant nombrós però augmentarà el nombre segons prolifera la diferenciació. El reticle endoplasmàtic també es considera que té un paper prou important en el dipòsit de paret secundària que es parlaràmés endavant.
Per començar s’ha admès que els microtúbuls determinen l’orientació de les microfibril·les de cel·lulosa. Abans de que la paret secundària es dipositi, els microtúbuls estan agrupats enpaquets contra la paret primària i la paret engruixada més jove es troba paral·lela amb aquests microtúbuls (observem la disposició dels microtúbuls en la Figura 2). El mecanisme que indueixl’associació de túbuls permaneixen desconeguts, podrien ser induïts per proteïnes específiques , que no han sigut ben identificades.
Si ens fixem en l’aparell de Golgi (dictiosomes) observem que comencen aproduir grans quantitats de vesícules que es dirigiran a la paret cel·lular gràcies al citoesquelet, es a dir, dels microtúbuls disposats en regions específiques de la paret(podem observar aquest procès enla Figura 3). Les vesícules es mouen al llarg de la membrana plasmàtica, principalment enfront de les estructures en desenvolupament, i s’associen amb ell a través d'anastomosi, alliberant així elseu contingut en l'espai periplasmàtic. Aquesta activitat continua amb el desenvolupament de les parets i ara sembla possible reconèixer el fet del rendiment d’alguns precursors derivats del Golgi,principalment glúcids, per a aquest desenvolupament. S’ha demostrat la incorporació de triti glucosa en les vesícules de l’aparell de Golgi localitzats a prop de l’engruiximent lignificat i a de lesparets en procés de diferenciació.

Figura 2. Disposició del microtúbuls. Podem observar com els microtúbuls es disposen en aquelles zones d’engruiximent de paret primària.

.

La primera fase...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Areté
  • aret mi
  • Aret
  • Aretes
  • Aretes
  • Aret
  • Arete
  • La areté

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS