Ensayo Herramientas Tecnologicas

Páginas: 2 (333 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2013
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ MICROSOFT
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4 ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MICROSOFT WINDOWS
ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΠΕΛΑΤΗ MICROSOFT .NET FRAMEWORK 4 ΓΙΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MICROSOFT WINDOWS
ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΓΛΩΣΣΩΝ
Η Microsoft Corporation (ή ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας, μία από τις συγγενείς εταιρείες της) παρέχει άδεια χρήσης για το παρόν συμπλήρωμα σε εσάς.Εάν έχετε άδεια χρήσης του λογισμικού λειτουργικού συστήματος Microsoft Windows (για το οποίο ισχύει το παρόν συμπλήρωμα) (το "λογισμικό"), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το συμπλήρωμα. Δεν επιτρέπεταιη χρήση του συμπληρώματος εάν δεν έχετε άδεια χρήσης για το λογισμικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αντίγραφο αυτού του συμπληρώματος μαζί με κάθε αντίγραφο με νόμιμη άδεια χρήσης του λογισμικού.Οι ακόλουθοι όροι άδειας χρήσης περιγράφουν πρόσθετους όρους χρήσης για το παρόν συμπλήρωμα. Οι παρόντες όροι και οι όροι της άδειας χρήσης του λογισμικού ισχύουν για τη χρήση αυτού τουσυμπληρώματος. Σε περίπτωση διένεξης, ισχύουν αυτοί οι συμπληρωματικοί όροι άδειας χρήσης.
Εφόσον χρησιμοποιείτε το παρόν συμπλήρωμα, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Εάν δεν τους αποδέχεστε, μην χρησιμοποιείτε αυτό τοσυμπλήρωμα.
Εάν συμμορφώνεστε με τους παρόντες όρους της άδειας χρήσης, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα.
1. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ. Η Microsoft παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης για το παρόν λογισμικό, όπωςπεριγράφεται στη διεύθυνση www.support.microsoft.com/common/international.aspx.
2. ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ MICROSOFT .NET FRAMEWORK. Το λογισμικό περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα στοιχεία του .NETFramework (Στοιχεία .NET). Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εσωτερικές δοκιμές απόδοσης αυτών των στοιχείων. Μπορείτε να αποκαλύψετε τα αποτελέσματα οποιασδήποτε δοκιμής απόδοσης αυτών των στοιχείων, υπό τηνπροϋπόθεση ότι συμμορφώνεστε με τους όρους που αναφέρονται στη διεύθυνση http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406.
Ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη σύμβαση έχετε...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • las herramientas tecnologicas
  • herramientas tecnologicas
  • HERRAMIENTAS TECNOLOGICAS
  • Herramientas tecnologicas
  • Herramientas Tecnologicas
  • herramientas tecnologicas
  • Las Herramientas Tecnológicas
  • Herramientas Tecnologicas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS