Ensayo

Páginas: 2 (402 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2013
RESUM PER CAPITOLS DE “LA PLAÇA DEL DIAMANT”.

Capitol I.
Natàlia(protagonista) treballa en una pastisseria. Un dia la seua amiga Julieta li diu que a la nit vagen a ballar a la plaça delDiamant, a Natàlia no li apeteix anar, per acaba fent-ho. Quan arriben allí Julieta desapareix i Natàlia es queda sola, fins que arriba en Quimet i li proposa ballar amb ella. Comencen a ballar i ellapensa amb el seu promés Pere, que està treballant. Quimet comença a insistir-li dient que vol estar amb ella i vol que es casen, ací comença a dir-li Colometa. Però Natàlia asustada comença a correrper el carrer, i ell la segueix.

Capitol II.
Natàlia i Quimet han quedat d’anar al Parc Güell. Però aquest tarda i un xic li demana tenir relacions a Colometa. Després d’un hora arriba Quimeti després de la conversació li diu que ella ha de pensar igual que ell, si no, no pot ser la seua dona. Després d’això Quimet la besa.

Capitol III.
Quimet li diu a Natàlia que deixara detreballar a la pastisseria perque el seu amo la mirava molt, però ella deia el contrari. Després Quimet li presenta sa mare a la Colometa, tota la casa de la mare està plena de llaços. Arriba en Cintet(amic de Quimet) i Quimet li diu que vol comprar-se una moto i ell li diu que en el seu taller en te a bon preu. També li pregunta per un pis i Cintet diu que en sap d’un a bon preu i que aniran aveure’l.

Capitol IV.
La senyora Enriqueta (amiga de Natàlia) li va dir que feia bé de casar-se jove i que feia bona parella amb Quimet.
Després de trovar el pis, Mateu i Cintet els ajuden aarreglar la casa. Quimet torna a mostrar cels, primer del pastisser i després de Pere, ja que diu que ha vist a Colometa amb ell, i li fa demanar disculpes per açò encara que ella no ho ha fet.Capitol V.
És el dia de Rams i Quimet i Colometa van anar dinar a casa de la mare de Quimet, i aquest s’enfada perque pensa que el dinar li falta sal. Colometa li diu d’anar a conèixer al seu...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo de el Ensayo
  • ensayo de ensayo
  • Ensayo Del Ensayo
  • Ensayo de un ensayo
  • Ensayemos un ensayo
  • ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS