ensayo

Páginas: 4 (840 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014
EL ORIGEN DEL HOMBRE:
La vida ha existit sobre la terra des de fa 3.500.000 anys i l’esser humà des de fa 200.000 anys aproximadament, realment ens podem considerar un gra de sorra en tot eltranscurs de la historia. Fa un segle, es pensava que l’origen de l’home i de tots els micos actuals, provenia de l’home de cromanyó. Avui dia, sabem que no es així ja que l’esser humà actual prové del’evolució de diferents essers humans. L’espècie humana esta representada com a: Homo sapiens. Altrament, tots pertanyem a la mateixa espècie, encara que hi ha paleoespècies (morfològicament diferents) mesantigues que han viscut abans i que ara han desaparegut.
S’han observat tres episodis en l’evolució de l’esser humà; homo habilis, homo erectus y homo sapiens. Tot i així, gràcies a l’observaciódetinguda de diferents cranis fossilitzats, ens hem adonat de que les espècies tenen una gran variació morfològica, es a dir, els individus d’una mateixa espècie són diferents.
No obstant, el quedefineix l’ésser humà és el bipedisme i l’encefalització. Tot i que, s’ha observat i descobert que el bipedisme és anterior a l’encefalització ,però segueixen sent dos fets completament independents, laqual cosa provoca que no puguem saber exactament quan van aparèixer degut a que no es pot determinar quan deixa de ser homínid i passa a ser humà.
El primer homínid va ser Ardipitecuscadavar amb 5,5milions d’anys trobat a Etiòpia, el segon va ser Orrointuvenencis amb 6 milions d’anys trobat en Kenia i el tercer va ser Sajerantrucuschadensis amb 7 milions d’anys d’antiguitat.
A Àfrica, fa 7milions anys, apareixen suposadament, els homínids (els sers més semblants a nosaltres; un mico antropomòrfic amb un gran cervell). En 2002, van descobrir un fragment de crani de 7 milions d’anys,anomenant-lo així per Tumai, un possible antecedent humà. L’encefalització i el bipedisme són dos fets completament independents i no se sap quin va ser primer. Tumai tenia el cervell d’un ximpanzé però,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo de el Ensayo
  • ensayo de ensayo
  • Ensayo Del Ensayo
  • Ensayo de un ensayo
  • Ensayemos un ensayo
  • ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS