Ensayo

Páginas: 2 (285 palabras) Publicado: 25 de julio de 2012
LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVER KIEGÉSZÍTÉSÉHEZ
MICROSOFT .NET-KERETRENDSZER 3.5 SP1 A MICROSOFT WINDOWS OPERÁCIÓS RENDSZERHEZ
A Microsoft Corporation (vagy az Ön lakhelyétől függően egytársvállalata) licencet nyújt Önnek ezen kiegészítéshez. Ön használhatja ezt a kiegészítést, ha rendelkezik licenccel a Microsoft Windows operációs rendszer szoftver (a továbbiakban „szoftver”)használatához. Amennyiben nem rendelkezik érvényes licenccel a szoftverhez, úgy nem használhatja azt. Ön a szoftver minden érvényes licenccel ellátott példányával használhatja a kiegészítést.
A következőlicencfeltételek további használati feltételeket határoznak meg a kiegészítéshez. A kiegészítés használatára a szoftverre vonatkozó licencfeltételek és ezen feltételek érvényesek. Egymásnak ellentmondófeltételek esetén ezen kiegészítő licencfeltételek alkalmazandók.
A kiegészítés használatával Ön elfogadja a jelen feltételeket. Amennyiben Ön nem fogadja el a feltételeket, úgy ne használja akiegészítést.
Ha elfogadja a jelen licencfeltételeket, úgy azok az alábbiakban ismertetett jogokat biztosítják Önnek.
1. TERMÉKTÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁSOK A KIEGÉSZÍTÉSHEZ. A Microsoft ehhez a szoftverhez awww.support.microsoft.com/common/international.aspx[->0] webhelyen leírtak szerint terméktámogatási szolgáltatást nyújt.
2. A MICROSOFT .NET ÖSSZEHASONLÍTÓ TELJESÍTMÉNYVIZSGÁLATA. A szoftver a Windowsoperációs rendszer következő összetevőit tartalmazza: .NET-keretrendszer, Windows Communication Foundation, Windows Presentation Foundation és Windows Workflow Foundation („.NET-összetevők”). Önvégezhet belső összehasonlító teljesítményvizsgálatot a .NET-összetevőkön. A .NET-összetevőkre vonatkozó bármely teljesítményvizsgálat eredményeit közölheti, amennyiben betartjahttp://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406[->1] címen lévő feltételeket.
A Microsofttal esetlegesen kötött bármely más megállapodástól függetlenül, ha Ön ilyen jellegű teljesítményvizsgálati eredményeket közöl, úgy...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ensayo de el Ensayo
  • ensayo de ensayo
  • Ensayo Del Ensayo
  • Ensayo de un ensayo
  • Ensayemos un ensayo
  • ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo
  • Ensayo del ensayo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS