Entrenament resistència aeròbica

Páginas: 3 (675 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2015


























EDUCACIÓ FÍSICA

3. Dissenya un entrenament amb l’objectiu de millorar la teva resistència aeròbica –capacitat aeròbica-. Descriu el sistema, elmètode i els exercicis amb la càrrega corresponent.

La capacitat aeròbica és la propietat de l'organisme per funcionar i respondre eficientment a activitats sostingudes sense experimentar fatiga irequerir massa esforç.
Bàsicament, per millorar la capacitat aeròbica del organisme requereix un increment del oxigen i mantenir a l’entrenament, la intensitat en un període determinat.
Persuposat, les característiques de la activitat, la seva intensitat i duració, dependran de les característiques del individu que les realitzi.
Abans de començar l’entrenament haurem d’escalfar, durant 10minuts, alguna activitat suau i que involucri tot el cos. Seguidament algun exercici de mobilitat general, ja que cal que totes les articulacions es preparin per a l’activitat. I finalment, acabem fentexercicis d’estiraments dels principals grups musculars. Aquest escalfament i l’entrenament que vindrà a continuació s’ha d’utilitzar un calçat adequat i fer-ho en un terreny tou perquè no es bocórrer recolzant els talons ja que produeix contractures a l’esquena i pressiona molt als meniscs.
Bé, ara que ja estem preparats per fer l’activitat, comencem. Una de les millors resistències aeròbiquessón les carreres. Hi ha diferents tipus:
Carrera continua: és una carrera de poc intensitat en un terreny poc accidentat i sense pauses. S’ha de recórrer una distància de 5 a 20 km. La durada ha deser entre 30min – 1:30h. No poden haver-hi pauses. Primer començarem amb el volum i més tard amb la intensitat.

Farletk Sueco: és un joc de carreres o trencaments de ritme amb progressions iacceleracions . S’ha de recórrer una distància de 6-12km. La durada ha de ser entre 30-60min. En aquest tampoc poden haver-hi pauses.

Interval – training: és un joc de carreres intercalades amb pauses...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • resistencia aerobica ¿que es?
  • Resistencia aerobica
  • resistencia aerobica
  • resistencia aerobica
  • Resistencia Aerobica
  • Resistencia aeróbica
  • Resistencia aerobica
  • resistencia aerobica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS