Entrevista 1

Páginas: 3 (522 palabras) Publicado: 22 de abril de 2015
Biografia

Nom: Marcel Canals
Data i lloc de naixement: 17-03-96 a Reus
Ciutat de residència actual: Almoster
Marcel Canals, de 19 anys, va assistir a l’escola Ramon Sugrañes d’Almoster, per méstard prosseguir els seus estudis d’ESO I Batxillerat a l’institut IES Joan Puig i Ferreter de La Selva del Camp. Actualment estudia Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili, cursantprimer. Des de petit s’ha sentit atret pel món radiofònic i es manté decidit en treballar a alguna ràdio important, Flaixback és la seva primera opció, encara que no descarta treballar a la televisió oal món del cinema. De moment va realitzar el curs de ràdio a Punt6Ràdio l’any 2011, on va conèixer l’equip amb el que ha entrat a compartir el programa Societat Limitada, ara fa 4 mesos, com abecari. També és col·laborador del programa Gent del Llamp, de TVReus.

Experiència professional
Va començar fa quatre anys al programa de ràdio on encara participa. És un programa de discapacitats queparlen i donen a conèixer fets, accions, problemes d’aquest àmbit.
Raons per les quals és interessant fer-li l’entrevista
Creiem que és interessant fer-li l'entrevista perquè el Marcel és un clar exemplede passió per la comunicació. De ben jove es va començar a interessar pel món de la ràdio i va aconseguir endinsar-s'hi i poder-hi treballar, fins i tot abans de posar-se a estudiar-ho. Tanmateix, elprograma del qual és col·laborador fa quatre anys, Societat Limitada, és interessant per arribar a la societat des d'un punt de vista que no tothom pot entendre.
També és una bona opció per fer-li unaentrevista perquè és un clar exemple de superació, que tot i ser un noi de 19 anys ha aconseguit arribar més lluny que molts de nosaltres i estem segurs que aconseguirà allò que es proposi.
Estil iestructura de l’entrevista
L’estil de l’entrevista serà de caràcter ja que el que ens interessa es la seva trajectòria en el món del periodisme i l’audiovisual. Aquesta es basarà en un seguit de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • 1 Entrevista
  • Entrevista 1
  • ENTREVISTAS 1
  • 1 LA ENTREVISTA
  • Entrevista 1
  • Entrevista 1
  • Entrevista 1
  • la entrevista 1

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS