Epístola Moral A Fabio

Páginas: 8 (1870 palabras) Publicado: 19 de diciembre de 2012
Terra de la meva infància (històries del sud d'Àsia).
El llibre es basa en les històries sobre gent de l'Índia, Pakistan i Sri Lanka, que va arribar als punts d'inflexió en les seves vides. Algunes d'aquestes històries són les següents:
Closca.
Aquesta història és sobre una dona jove que tria un marit que abandona la seva infància enrere. Ella ha de triar entre dos homes. La primera és Vijay,el seu veritable amor. Ell és més gran que ella i treballa com a cuiner a la cabana de platja. Sempre està somrient i mai menja. Ell preferiria veure el seu menjar consumits per altres persones. Ell és molt bo en cuinar llagostins al davant de l'oceà. No obstant això, no és capaç de comprometre-s'hi. La segona és Anura Parera. Ell és de Austràlia. Guanya molts diners i té una casa a Sydney. Ellestà interessat en ella i que té serioses intencions de matrimoni. Ell pot proporcionar un bon viure amb una casa moderna, un gran cotxe, roba de disseny, coses cares i també el seu respecte per vida.
L'inspector d'escoles.
Aquesta història és sobre un inspector que visita les escoles dels llogarets brutes, pudents i distants i ciutats. A més cada escola no ha suficients llibres, la població localno els importa, els estudiants i els mestres mandrosos esperar menjars gratis i regals. L'inspector vol fer la seva millor formulació de recomanacions però són rebutjades pel Departament de Planificació i Desenvolupament, que planegen i desenvolupen gairebé. Però un dia es visita setembre 1 escola enmig d'un camp de canya de sucre. Els estudiants estan asseguts a terra i hi ha diferents nivells.No tenen habitacions però. La població local no vol una escola perquè creuen que els nens perdin el temps que es diverteixen quan han d'ajudar als seus pares al camp o tenir cura del bestiar. A més de que són els millors alumnes que ha trobat en tres anys en el seu lloc de treball i val la pena donar-los una habitació, què pot fer? Ell sap que la seva recomanació serà rebutjada. El mestre Sahib-jii Babu el que l’ajuda a trobar l’escola.
La intel·ligència de les coses salvatges.
Tots vivien a Amèrica, el germà Tarun a l’oest, i la germana a l’est que tenia el seu marit Sandeep i dos fills, menys la seva mare que vivia a Calcutta, India. La germana feia un viatge a Vermont, amb l’abric que li haviaprestat el Tarun i comença a recordar quan no trobava la manera de dir-li al seu germà que la seva mare s’està a punt de morir. Quan va arribar al seu apartament, va veure que el seu germà sortia amb una noia blanca pèl-roja, se’n va donar compte per una foto que tenia a la tauleta, ell li parlava a la germana amb angles, però encara li havia parlat amb Bengali, ella estava enfadada per haver-seinvolucrat tan bé entre els americans. Després recorden la seva infància, ell preferia estar amb la seva mare i la seva germana en lloc dels seus amics, el que li agradava més era escoltar les històries que explicava la seva mare, però ella li hagués agradat que surtis amb els amics i s’ho passes bé. Després de recordar això, va tornar amb el vaixell, una colla de nois li miraven la seva robad’India, volia tornar al Sacramento on es podia passejar perfectament amb la seva túnica “salwarkameez”, en canvi, el Tarun semblava completament Americà, encara que mai hauria haver volgut anar fora de casa, de la India. La germana va rebre una carta de la seva mare, que patia per en Tarun, que no volia que es quedes allà amb ella, i tenia por que no sabes afrontar bé la vida ja que l’havia passat totaamb la seva ajuda, volia que marxes a Amèrica com sa germana. En Tarun estava molt asustat al anar a viure a America va durar un temps trucant-la cada dia, ella demanava ajuda a en Sandeep després de que fessin l’amor, estava més vulnerable, de que vingues en Tarun a passar unes vacances, però ell deia que no, que feia poc que havien anat a viure junts ells, i volia que estiguessin sols. / La...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Epistola moral a fabio
  • Epístola a Fabio
  • Conclusiones y postulados filosoficos de Epistolas morales
  • Que es una epistola?
  • Epistola
  • epistolas
  • Epistolas
  • Fabi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS