Equilibrio

Páginas: 2 (415 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2012
P3
EX.1 Posar una cadira i que el nen/a hagi de pujar, i saltar d’ella sense que es caigui. ( si no es cau te equilibri)
EX.2 exercicis estàtics com: el nen de peu i aixeca una de les cames elmes que pugi i intenta mantenir l’equilibri. Variar les bases de sustentació(primer a quatre grapes, després una ma i una cama, etc)
EX.3 Fer que els nens es moguin per llocs amb desnivells, escalesetc. Per que puguin saltar, baixar per rampes, sense que es caiguin.
EX.4 Pintar a terra una línia amb guix, y el nen la de seguir amb tantes parts com línies hi pintis.



EX.5 Els nens ambtotal llibertat de moviments, però posant condicions com, caminar d’esquena, caminar a una cama, córrer a una cama, córrer tocant-se amb una ma el genoll contrari.
P4
EX.1 Posar molts neumàtics enun espai i que els nens pugin y s’aguantin sobre, saltar d’un a l’altre. En definitiva, que els nens experimentin l’equilibri per si sols.
EX.2Fer curses de relleus posant condicions en la forma decórrer.
EX.3 Es posen tots els nens en un espai reduït i van saltant amb total llibertat, però si salten i toquen a un altre company, aquests s’hauran de agafar i saltar a l’hora. Aixi fins quetots hagin de saltar tots junts.
Ex.4





P5
Ex.1Fer que els nens aguantin un con al cap, primer amb els dos peus a terra, després nomes amb un, fer que toquin amb les mans a terra etc.Sempre intentant que no caigui el con.
EX.2 Els nens amb total llibertat de moviments, però posant condicions com, caminar d’esquena, caminar a una cama, córrer a una cama, córrer tocant-se amb una mael genoll contrari, però aquest cop amb un con al cap, intentant que no caigui.
EX.3 Jugar al clàssic pica-paret però els que es mouen amb un con al cap, i cada cop que es tenen que parar, han de feruna postura diferent. Si el con cau, torna a començar.
EX.4 Fer carreres de relleus, amb un con al cap, sense que aquest caigui. Cada cop que caigui ha de tornar a començar.
Ex.5 Pintar a terra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • equilibrio
  • Equilibrio
  • Equilibrio
  • equilibrio
  • EQUILIBRIO
  • equilibrio
  • equilibrio
  • El Equilibrio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS