etica

Páginas: 2 (417 palabras) Publicado: 12 de octubre de 2014
Treball:
La bona educació
1.
La cortesia ens diu que es la sensació que te una persona d’una altre persona, aquesta cita, ens diu que la primera impressió no es pot fer una segona vegada, lasensació aquesta que donem sigui bona o dolenta la donem amb la nostra cortesia, encara que una persona canviï, la primera impressió sempre serà la mateixa.
2.
Jo considero que en senyor Walter alprincipi si demostrava que havia fet la reserva sense faltar el respecte, ho considero que ho feia bé, però si ho feia faltant el respecte jo no ho considero que siguin les maneres adequades, això tambéserveix pels empleats si ho feien adequadament o no.
Després quan diu que es dormia en allà, ja no ho veig tant correcte, es una falta de respecte per l’hotel, però si té una reserva feta tampoc sel’hi pot fer això, dormir allà està mal vist per en Walter i per l’hotel.
3.
El numero u i el començament del text ens diuen lo mateix, però un es refereix en global i l’altre a la cultura japonesa.
Elpunt dos i la part en que ens comenta la part de la costum del “hmm”, però no fer-ho gaires vegades ja canviaria la cosa.
El punt tres que diu de seure al voltant de la taula i gaudir de lestradicions i gairebé tot el text esta relacionat amb diverses relacions.
El punt quatre que diu el tema de les dones i la part de les geishes, has de fer cas a la cultura i no fer el que et sembli per serd’una altre cultura o religió.
Per acabar el vuitè punt ens comenta de no estar molts dies allà i la part de regal ens comenta que si fas un regal i estàs de convidat si estàs tres dies fins que nomarxis no podria obrir-ho.




4.
a)





b) En la primera foto podem veure en gran “sexo gratis” però si ens hi fixem la lletra petita, que sempre s’ha de llegir ja et dona un altre punt devista, realment posa una oferta molt bona però que per cridar l’atenció ja siguis home o dona, fica aquesta “oferta” la qual no es la que t’ofereixen realment.
La segona, podem veure una ampolla...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • etica y eticidad
  • Etica
  • Etica
  • Etica
  • Ética
  • La etica
  • Etica
  • La etica

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS