Ets Galactica Carlota

Páginas: 6 (1296 palabras) Publicado: 11 de marzo de 2013
Ets Galáctica Carlota!
Ets Galáctica Carlota!



Raquel Santiago Muñoz
4 eso B
Raquel Santiago Muñoz
4 eso B




Biografía:
Biografía:

Gemma Lienas, va néixer a Barcelona l’any 1951. Entre 1969 i 1974 va estudiar filosofia i lletres i, a la vegada que es casava, va tindre un nen en 1972 i treballava en un col·legi per a nens ( border-lines ).
Dos anysmes tard al néixer la seva filla en 1975, es va separar i dona classes com a proferosa de llengua i literatura en una universitat de Barcelona.
Entre 1983 i 1998 , va ser directora literària en dos editorials.
1998, deixa el mon de la edició per dedicar-se a escriure. Amb el seu company, científic de professió, es trasllada a viure a Estrasburgo, on fitxa la seva residencia durant 5 anys.Moltes de les seves novel·les destinades al públic juvenil han tingut una notable acceptació. De la seva primera novel·la, Cul de sac, va vendre 25 edicions ( uns 1000000 exemplars). La majoria de les seves novel·les estan traduïdes al castellà y altres llengües ( alemany, italià, Vasco, portuguès...)

Personatges:
Personatges:


Carlota: Es la protagonista de la història
Maltilde: una amigade la Carlota
Marc: en germà de Carlota
Pare i mare: Pares de la Carlota que estan separats
Ramon: el ex amor de la Carlota
Mireia: Millor amiga de la Carlota
Roser: Filla de la Marta i germanastra de la Carlota i en Marc
Marta: Novia del pare de la Carlota, madrastra del Marc i la Carlota
Cai: Noi a qui li roben la moto
Maria: novia del Cai
Robert: padrí i oncle del Cai
Alex: ex amor dela Mireia
Miquel: mecànic que sap on es la moto de Cai
Cati: Novia del Ramon i ex cap de les cap rapades
Cap rapades pro-nazis i les que no son pronazis: un grup de banda les que van amb els cabells molt curts i el mateix uniforme i volen eliminar els immigrants del país
Mohamed: magrebí qui es apallissat per les cap rapades

Argument:
Argument:


Carlota era una noia moltresponsable amb els seus estudis, li agradava molt llegir, sobretot llibres de misteri ella vol ser enyineria d'aeronàutica. Aquell dia no va poder anar a classe per què estava malalta, el seu pare no li va deixar, llavors es va quedar a casa llegint un llibre que li havia deixat el seu germà petit, en Marc, quan es va donar conte ja eren la una del migdia i va decidir aixecar-se del llit i esmorza unamica, i després continuant llegint però just quan es va acabar el esmorza va decidir ventilar una mica l'habitació quan va obrir la finestra va notar una cosa una mica estranya estava veient com robaven una moto que sabia exactament la marca i en model que era ja que el seu ex-amor va tindre una moto igual amb la qual es va caure i es va quedar una mica fotut, la Carlota no s'havia que fer llavor seli va ocorre xisclar" ei que feu aquí fora d'aquí!!" però les tres noies amb els pels curts que estaven robant la moto van passar d'ella i van trencar la cadena i fer un pont ràpidament, van marxar amb la moto.
Al dia següent va veure en el diari un anunci de la moto robada, va trucar al numero i es va posar una dona que era la mare del fill a qui li havien robat la moto. Mes tard van quedar enCai el propietari de la moto, la Carlota i la Mireia la millor amiga de la Carlota en un bar, la Carlota li va contar a en Cai el que va succeir amb la moto robada i li va dir que podrien anar al taller del Ramon per poder veure si ell tenia alguna idea d'alguna cosa. Al dia següent van quedar en la porta de l'institut la Carlota i Mireia amb el Cai per anar al taller, en Cai s'havia portat unaaltra moto com excusa per què a en Ramon no sen portes una bronca de l'encarregat. En Ramon li va dir que aquestes que li van robar la moto podien ser les cap rapades, també li va dir que anessin a un taller que a vegades agafen peces robades o arreglen i que ell avisaria als demes tallers per si saberen alguna cosa. En Cai també va optar per dir-li al seu oncle que és taxista.
Uns dies després...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El Galactico
  • Carlotismo
  • carlota
  • Carlota
  • Carlota.
  • Carlota
  • ¿Que son las ets?
  • ets

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS