Evolució Cavall

Páginas: 3 (572 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2013
Evolució cavall


L’Hyracotherium va viure fa uns 60-45 millions d’anys. Era un mamífer molt petit que mesurava només uns dos peus de llarg. Vivien en zones boscoses de l'Hemisferi Nord.L’Hyracotherium no tenia els cascos dels cavalls moderns. En el seu lloc, tenia dits dels peus. Quatre dits a les potes davanteres i tres a les potes del darrera. També tenien coixinets en les seves potessimilars a les dels gossos moderns. L’Hyracotherium tenia 44 dents, entre elles sis incisius i dos canins, i molt probablement s’alimentava de les fulles, fruits i tiges de les plantes. En realitat no essap de quin color era l’Hyracotherium pero, sovint se’l dibuixa amb el pelatge fosc i amb taques de llum, que l’ajudaria a camuflar-se en un hàbitat de bosc.
S’alimentava de fulles dels arbusts ipassava desapercebut en el terreny, motiu pel qual no necessitava tenir les potes molt llargues per a poder correr llargues distancies.

El dit del cavall s'ha allargat molt i ho cobreix una peüllacòrnia que envolta la part de davant i la d'un costat del peu. El segon i el quart dit són vestigials i estan més amunt i al costat de la peülla.


Els seus fossils es trobaren primer a America delNord, on vivia a zones selvatiques i pantans. Aquest exemplar es propaga cap a Europa en el periode denominat Eoce.

L'espècie va evolucionar a causa dels canvis climàtics, donant com a resultatdiversos tipus com són el Mesohippus, que era una mica més gran, tenia tres dits a cada pota i una dentadura més eficient que li permetia menjar una vegetació més variada, existint fa 25-40 milionsd'anys; el descendent d'aquest exemplar, el Miohippus; i després el Merychippus, que posseïa un dit major en el centre, la qual cosa l'ajudava a assolir gran velocitat i recórrer grans distàncies .Mesohippus

El seu cap era més gran i més allargat que el del seu antecessor, situant els ulls a banda i banda.
El Mesohippus tenia una alçada d’uns 60 cm i un pes de 35 kg.
En aquesta etapa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Evolució
  • Evolució
  • Evolució
  • Evolucio
  • Evolució
  • Evolucio
  • Les Cendres Del Cavaller
  • Les cendres del cavaller

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS