Expediente X

Páginas: 3 (556 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015
Hacia rutas salvajes

Christopher McCandless és un jove de 22 anys acabat de graduar a la universitat. Aquest decideix deixar enrere tota la seva vida i amb ella, tota la societat, segons ell:materialista, hipòcrita i plena de falsedats. Pretén emprendre un viatje, tot sol, a Alaska amb l’objectiu de trobar la felicitat completa, vivint de tot allò que li dóna la naturalesa.
Durant els dosanys anteriors al seu viatje a Alaska, Christopher McCandless va voler anar agafant experiència i va anar viatjant fent exercicis per tal de millorar la seva condició física, així com es va anarinformant de la fauna d’Alaska. Va anar fent autoestop i va anar passant un temps amb cada família. Amb totes aquelles persones amb les que es relacionava va anar compartint la seva manera de viure i laseva manera de veure la vida, alhora que escoltava els consells que els altres li donaven.
Un cop a Alaska, el protagonista es va anar alimentant d’arròs i d’alguns animals que aconseguia caçar. El diaen que decideix marxar, a causa de la falta d’aliment, es veu incapaç de fer-ho ja que el riu que havia de travessar era massa cabalós. Christopher McCandless es queda aïllat i finalment acaba morintenverinat per uns fruits que havia ingerit.
Com molt bé s’ha parlat a classe i parla en el Tema 2 “Fonaments de la psicologia i sociologia aplicats a l’animació”, l’ésser humà és un ésser humà pernaturalesa, i tots, des de petits ja necessitem d’algú per satisfer les nostres necessitats, i així li passa al protagonista de la pel·lícula. Quan arriba el moment en que es veu incapaç de marxar,s’adona de què realment ell havia sigut feliç en el “trajecte” a Alaska, ell havia aconseguit estar feliç mentre estava rodejat de gent. S’adona que sol, aïllat de la societat, no aconsegueix arribar mai ala felicitat pura.
Podríem dir que la societat en la que viu el protagonista Christopher McCandless és un reflex de la societat d’avui en dia. Famílies hipòcrites, materialistes, que només pensen...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Expediente X
  • Expedientes X
  • expedientes x
  • expedientes x
  • Asesinato De Gaitán “Expediente X ”
  • Expediente X, Gemma Lacasa Escartín
  • Expediente
  • EXPEDIENTE No

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS