Expresion Corporal

Páginas: 48 (11808 palabras) Publicado: 22 de febrero de 2013
1

Descargado de Ágora Marianista

www.marianistas.org

2

Normes per a l´acampada
“Vistabella 2000”
Normes Generals
Els horaris es compliran amb exactitud. Quan sone el xiulet s’acudirà de forma immediata al lloc assenyalat. Mantindrem les instal·lacions netes, així com també les zones pròximes. Totes les dies hi haurà 4 equips de col·laboració, que seran: serveis, menjador, batuda icuina. El servei de menjador consistirà a posar i llevar la taula (gerres, pa, ..); neteja les taules i terra del menjador. El servei de batuda consistirà a buidar les papereres durant tot el dia; netejar el campament. El servei de cuina consistirà en fregar els utensilis. Deixarem tots els objectes que ens trobem i no sabem de qui son als monitors. L’hora de silenci es respectarà inflexiblement.Serà obligatori la neteja de cara, mans, dents... i es farà de forma ràpida i eficaç

La dutxa serà obligatòria. No es podrà eixir del campament sense permís dels monitors. No es podrà entrar a la cuina , excepte per ordre del cap de cuina. No es podrà entrar a l’habitació del material. No es podrà encendre cap foc. Concienciar de l’ús imprescindible de l’aigua. Respectar al màxim la natura iel mig ambient que ens rodeja. Que xiquets i monitors aprenguen a valorar el menjar.

3

Normes per als monitors i voluntaris
Concienciar al seu equip del respecte als demés i el compliment de les normes. Crear en els xiquets l’esperit de treball i col·laboració. A l’hora de dormir es crearà un clima de tranquil·litat, sense preses. Tindrem reunions diàries per a tractar el possiblesproblemes i la coordinació del dia següent. S’abstindrem de fer comentaris que puguen perjudicar la marxa del campament i fer comentaris fora de to davant dels xiquets. Totes les dies es revisaran les tendes Es controlarà que el xiquets de cada equip es dutxen diàriament.
Es controlarà que els xiquets defequen amb normalitat durant tot el campament.

Evitarem tindre una apariència passiva davant delsxiquets. Es comunicarà qualsevol problema o queixa als cap de campament. Els monitors deuran estar repartits per tota la taula per tal de vigilar Els caps de dia s’alçaran mitja hora avanç
Els responsables de la salut dels xiquets seran els monitors voluntaris de creu roja

Els educadors no diran paraules malsonants davant dels xiquets. No es podrà fumar davant dels xiquets. Cada educador deuràtindre clar tot el referent al campament. Mantindre una bona relació amb l’encarregat. Ésser partícip del treball de les altres comissions de treball. Preocupar-se per l’integració de tots els xiquets als seus equips.

Normes per als caps de campament i coordinador
Ser responsables de la cerca i disposició del campament i de les seues instal·lacions.

Coordinació dels horaris de lesactivitats comunes a tots els horaris. Crear comissions, i velar pel seu seguiment i coordinació. Convocar i desconvocar les reunions programades i les revisions. Formar part del comissió de “infraestructura”
Revisar i preocupar-se per la marxa del campament i pel compliment dels objectius.

Mantindre als educadors i voluntaris informats l’acampà de tot tipus de novetats que afecten a l’acampà. Si foranecessari prendre decisions ràpides i precises. Confeccionar la revisió del campament

4

Normes de la comissió de material
Els xiquets no podran entrar a l’habitació del material sense l’autorització dels monitors. Cada un dels equips tindrà la seua pròpia fulla de control del material durant l’acampà, on estarà anotat tot el material necessari. No es podrà fumar a l’habitació delmaterial.

Normes per a les Tendes
Les tendes es mantindran netes i en ordre. La tenda es netejarà totes les dies i es ventilaran els sacs i mantes. No es podrà anar a la tenda a descansar.

Normes per als menjars
No s’escomençarà fins que no estiga tota la gent asseguda i es beneixca la taula.

Ningú es podrà alçar de la taula. Es respectarà el rite de la benedicció. A l’acabar el menjar cada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Expresión Corporal
  • Expresion corporal
  • expresion corporal
  • EXPRESION CORPORAL
  • Expresión Corporal
  • Expresion corporal
  • Expresion Corporal
  • Expresion corporal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS