Fal·làcies

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 14 de junio de 2014
FAL·LÀCIES

Fal·làcia ad hominem: S'hi nega l'opinió d'algú sense fer referència al contingut de l'opinió sinó basant-se en una crítica a la persona que la sustenta o bé a les sevescircumstàncies.
Aquest és un anunci de la companyia Samsung, fabricant de telèfons mòbils, aquesta basa la seva campanya en atacar el seu principal enemic, Appel. No es limita a mostrar les seves qualitats sinóque té que mostrar que el seu nou model té més prestacions que l’Iphone, tot i que tenir més prestacions no significa el millor funcionament.










Fàl·lacia ad populum: S'hi negal'opinió d' algú sense fer referència al contingut de l'opinió sinó basant-se en una crítica a la persona que la sustenta o bé a les seves circumstàncies. La gran majoria d’anuncis estan basat en fal·làciesad populum, ja que és molt fàcil manipular els sentiments de la gent amb audiovisuals i efectes especials. Els anuncis més marcats per fal·làcies ad populum solen ser els de colònies, perfums,desodorants i tot tipus de productes que no poden mostrar les seves qualitats, ja que el sentit de l’olfacte no pot ser transmès. També es força present en anuncis automobilístics.
Aquest és el cas del’anunci de la colònia invictus, per home. Durant tot l’anunci és mostra el prototip d’home perfecte, passejant-se amb autoritat, mostrant que pot fer el que vol. També apareixen deesses, donant a entendreque amb aquesta colònia pots aconseguir les millors noies. L’anunci l’acompanya la cançó power, potent, que activa l’adrenalina només de sentir-la.

Fal·làcia ad verecudiam:
A molts dels anuncispublicitaris hi apareixen famosos de tot tipus promocionant productes que no tenen res a veure amb les seves carreres, coneixements i/o capacitats. Alguns d’ells intenten relacionar el famós amb el seuproducte buscant similituds, per exemple: una actriu, mare de família promociona llet per als infants, té coherència. Tot i això no té perquè ser veritat. D’altres ni tan sols intenten mantenir...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fal·làcies
  • Les Fal·Làcies (Catalan)
  • Tipus de fal·làcies
  • Fal·lacies
  • Fal·lacies
  • Fal·làcies
  • fal·lacies

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS