Fast food i aliments ràpids

Páginas: 7 (1563 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2015

Treball sobre els treballs de recerca dels alumnes de 2n de BTX












Autor: Enric Alfageme Cerdan
Data: 12/02/15
Assignatura: Ciències del món contemporani
Curs: 2014/15
Classe: 1A





ÍNDEX

1-Breu explicació de tots els temes que heu escoltat
1.1-Disseny i construcció d’un kart
1.2-Disseny i construcció d’una bici de fusta
1.3-Reptes del futur delsprogrames informàtics
2- Valoració general de les competències orals i suports tècnics
emprats

3- Objectius, hipòtesis i conclusions (Disseny i construcció d’un kart)

4- Qüestionari


























1.1- Diseny i construcció d’un kart:

Aquest treball ha sigut realitzat per dos alumnes aficionats de la mecànica, carrera la qual volen cursar al acabar elbatxillerat, amb l’objectiu de construir un kart.
Un kart és un vehicle motoritzat de petites dimensions i de quatre rodes. Construir un vehicle no és feina fàcil, per lo tant el treball va estar estructurat en diferents parts o conceptes: el xassís, el sistema de direcció davanter juntament amb el de frenada, i el motor amb el carburador. Gairebé totes les tasques pràctiques, és a dir, laconstrucció, ha estat efectuada al taller de l’institut Industrial sota la supervisió d’un tutor del centre Ferran Casablanques, el qual els ha acompanyat en tot moment en les tasques de disseny i construcció.


1.2- Disseny i construcció d’una bici de fusta:

El principal tema d’aquest treball, tal i com diu el títol d’aquest, és la construcció d’una bici de fusta. Tots hem vist milers de bicicletesamb aspectes, colors, i mides diferents, però segur que mai o casi mai hem vist una bici elaborada totalment de fusta. En Marc Borrell, l’únic autor d’aquest treball és un aficionat a les bicis, i amb l’oferiment d’eines del seu pare, el qual és fuster, tenia pensat dur a terme el seu ambiciós projecte. Després de considerar del que era capaç de fer, va decidir que la bici no seria 100% fusta, sinóel quadre, el sistema de direcció i el manillar estarien construïts d’aquest material. En Marc va fer una breu introducció al món de la bicicleta, amb totes les variants que aquesta presenta. Tot seguit va passar a la part pràctica, la qual no fou gens fàcil i hagué de repetir-la únicament un cop, la qual cosa és admirable. La fusta emprada per a la construcció de la bicicleta és una fustaespecial elaborada de milers de petitíssimes làmines, això suposa que la fusta transmeti una gran rigidesa i resistència al pes d’una persona.


1.3- Reptes del futur dels programes informàtics

Aquest treball es centra en suposar quins programes s’utilitzaran en el futur i intentar demostrar el perquè. És un treball totalment teòric el qual els autors, mitjançant comparatives, han fet balanç de quinssistemes informàtics ocuparan el mercat pròximament, i quins deixaran de tenir importància o repercussió. Mitjançant una enquesta, han determinat que un dels factors més importants del canvi dels sistemes i programes informàtics al futur és la por o desconfiança que tenen la majoria dels ciutadans davant d’aquestes noves tecnologies.









2- Valoració general de les competències orals i suportstècnics
emprats

En general el llenguatge oral utilitzat en totes tres exposicions ha sigut correcte, però no en tots ha sigut transmès de la manera més idònia, segurament, en aquest àmbit els nervis i la pressió han condicionat a més d’un alumne a l’hora d’exposar, tot i que hi ha d’altres que ho han fet amb una gran fermesa i seguretat. He pogut percebre com en tots els treballs, en varismoments els alumnes miraven a la pantalla per poder senyalar imatges o representacions d’allò que en aquell moment precís estaven explicant, cosa que he trobat molt útil, sobretot pel públic. Un aspecte que no m’ha agradat d’un alumne en concret és el següent: l’alumne en qüestió, al parlar no vocalitza gaire, llavors, al explicar, ho feia ràpidament i sense cap mena de cura per fer més comprensible...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fast food
  • Fast Food
  • Fast food
  • Fast Food
  • Fast Food
  • Fast Food
  • Fast food
  • Fast food

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS