Fi de curs a mallorca

Solo disponible en BuenasTareas
  • Páginas : 3 (673 palabras )
  • Descarga(s) : 0
  • Publicado : 5 de junio de 2011
Leer documento completo
Vista previa del texto
FÍ DE CULS A MALLOLCA - Opinió Personal
Autor: Pasqual Alapont Ramon (Catarroja, 1963)
Títol: Fi de culs a Mallolca
Editorial: Bromera – Espurna
Any de l’edició: Novembre, 2006
Nombred’edicions: Dues edicions
Circumstàncies històriques: Ens presenta una galeria de personatges delirant i entranyable que explora tots els recursos de la comèdia i de l’humor, des de la ingenuïtat més candorosafins a la ironia més corrosiva.

És un llibre escrit en narrativa, tracta d’amor, desamor, és a dir, d’aventuretes d’adolescents. Aquest llibre va dirigit per als adolescents entre 14 i 15 anys, ésun llibre juvenil.

Els personatges són adolescents en busca d’aventures a la fi de curs, els mestres no poden amb ells, ja que són molt rebels. Els personatges principals són Víctor Machancoses iHelena. Els personatges secundaris són els alumnes: Mariona, Sergi, Clàudia, Macari, Lola Pernil de Jabugo, Lluís, Lola Segona, Wu Yu-Hui, Tere i Jeroni Cafè Olé; i els mestres: La Sintagma Nominal(Carme) i Digueu-me Toni (Antoni Sandemetrio).

Tot va començar quan se’n van anar de fi de curs a Mallorca. Per a començar es van deixar a Mariona al port de Dénia. Durant el viatge, Víctor va notarque sentia alguna cosa per Helena, ell també la va notar distinta. Quan van arribar a Mallorca van anar a un hotel anomenat Ca’n Pastilla. Víctor es va declarar i van ser nois, encara que pocs dies. Itot perquè Jeroni Cafè Olé volia a Helena, i un dia en un castell que van anar a visitar, Víctor va sorprendre Jeroni besant a Helena. Aleshores van tallar. Víctor va estar mal d’amor durant uns dies,i Jeroni no parava de molestar-lo. Per les nits les xiques se n'anaven a Portals, un lloc on anaven molts famosos, i a Víctor no li semblava molt bé que Helena se n'anara. Al cap d’uns dies, quan jaestaven a punt de reconciliar-se, se'n van anar a les coves del Drach i quan van apagar les llums, Víctor es va confondre i va abraçar Mariona pensant-se que era Helena. Helena els va sorprendre i...
tracking img