Fish!

Páginas: 3 (508 palabras) Publicado: 10 de enero de 2015
FISH!

1. Idees principals i secundaries del llibre.
La idea principal que ens vol transmetre el llibre és la importància de la motivació en un grup de treball, i de la mateixa forma, sabertransmetre aquesta motivació a terceres persones. Ens fa veure que la importància de motivació tant individual com de grup, com a mitjà d’aconseguir que les nostres tasques i activitats siguin una cosapositiva i no només una feina per complir una necessitat.
A més, el llibre dóna pautes de com arribar a tenir un ambient de treball bo i gratificant per al grup, fent així que anar a treballar nosigui una rutina pesada.
Com a idees secundàries es centra en la vida personal de la protagonista, que es una vídua amb fills a qui li ha tocat dirigir la tercera planta d’un departament de l’empresa ontreballa. Aquest secció no té bona fama entre la resta de treballadors, ja que fan la feina amb desgana, desmotivació i desinterès, guanyant-se el mot de “vertedero de energía tóxica”. Ella s’hoagafarà com a repte i amb l’ajut d’un peixater amb molts bons hàbits de treball aconseguirà portar la motivació al seu equip optimitzant la feina diària.

2. Comenta “tot i que no pots escollir lateva feina, pots elegir com ho faràs”
La frase vol donar a entendre que encara que no hagis escollit on treballar, quan treballar, les condicions, o no tinguis l’oportunitat de decidir de què voldriestreballar. Per molt que no t’agradi o no tinguis opció de canvi, sempre pots decidir com fer-ho.
Es l’única decisió que pots prendre, i si decideixes fer-ho malament, l’únic factor que potcanviar-ho ets tu. Per això, cal elegir fer-ho bé i amb ganes, d’aquesta forma encara que no t’agradi el que estàs fent, serà mes reconfortant i lleuger.

3. Digues quina és l’exposició i raonament del’equip d’estar present.
L’equip d’estar present, raona la teoria que havien après dels treballadors peixaters i la explicació de la Mary Jane per comparar-ho en situacions de la vida real. Situacions...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fish
  • Fish
  • Fish
  • Fish
  • fish
  • fish
  • Fisher
  • Fish!

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS