Floorball

Páginas: 3 (509 palabras) Publicado: 8 de enero de 2015


Reglament del floorball

El fet de considerar el hoquei sala com un esport recreatiu fa que el reglament sigui bastant flexible i per tan el poguem adaptar segons ens convingui: lesinstal·lacions, dimensions del camp, número de jugadors, etc. Nosaltres jugarem amb el següent reglament:

1. Terreny de joc
Es jugarà a la pista poliesportiva, les línies de limitació seran les negres tanper la banda com pel fons. Hi ha una àrea de gol que esta delimitada per la línia continua que es troba davant la porteria. És l’àrea del porter/a on solament hi pot estar ell/a. Davant d’aquesta líniahi ha un altre discontínua que és la línia de cop franc. Les porteries són les de futbol sala.

2. Material
És juga amb pals o sticks de plàstic i boles de plàstic amb 26 forats. Les pilotes estanforadades perquè no agafin tanta velocitat al picar-les.

3. Jugadors
5 o 6 jugadors al terreny de joc. Aquest poden ocupar la posició del camp que vulguin menys l’àrea del porter. Al principi delpartit i desprès de marcar gol, durant la sacada, cada jugador a d’estar al seu propi camp. El porter pot convertir-se en un jugador de camp en qualsevol moment del partit, però ha de complir lanormativa de jugador de camp. Els jugadors poden canviar-se sense autorització de l’àrbitre.

4. Durada del partit
Normalment es juguen dos parts de 20 minuts a temps corregut, a les classes d’educaciófísica, la durada del partit estarà totalment condicionada al temps de classe.

5. Sacada inicial
És col·locaran dos jugadors adversaris al mig del camp, un davant de l’altre amb el pal tocant elterra. L’àrbitre deixarà caure la bola i al moment que toqui el terra ja la podran jugar. També hi ha una altre manera i es que l’àrbitre deixa plantada la pilota a terra i quan sona el xiulet podenjugar-la. Tots els jugadors tenen que estar al seu camp fora del cercle inicial menys els dos del cercle.

6. Sacada de falta
Qualsevol falta comença al camp es treura des de el joc on s’ha comes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • floorball
  • Floorball
  • Floorball
  • EL FLOORBALL
  • Floorball
  • Floorball
  • floorball
  • Floorball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS