Genetica i conducte

Páginas: 2 (477 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2012
GENÈTICA I CONDUCTA

Totes les persones són conseqüència de l’herència, transmissió genètica dels pares i de l’ambient, condiciones externes que condicionen el seu desenvolupament.La conducta no és hereditària, si no que sorgeix gradualment a través de l’impacta dels factors ambientals sobre l’organisme en creixement, el que sí s’hereta és el ADN.NATURALESA DE LA GENÈTICA.


Genètica, del grec gènesi: generació, es la ciència que estudia els mecanismes de la transmissió genètica, les unitats bàsiques d’aquesta són els gens presents a lescèl·lules que possibiliten la continuïtat de les espècies i fan possible que cada individu tingui unes característiques pròpies, úniques i irrepetibles.


El descobriment del’estructura molecular del ADN per J. Watson i F. Crick va ser un gran descobriment, els gens estan al nucli de cada cèl·lula i contenen les ordres de construcció bàsica de la vida.


El cromosomes(23 parrells, dels quals el parell 23 determina el sexe) presents en el nucli de les cèl·lules determinen el nostre genotip (herència genètica)


El ADN produeix un àcid anomenat àcidribonucleic (ARN) que s’encarrega de produir proteïnes, molt importants entre les molècules constituents dels éssers vius.
Els gens contenen informació, instruccions que afecten unprocés particular o una característica personal. La majoria de les característiques són poligenètiques, estan determinades per molts gens combinats.
Els organismes s’expliquen com a conjuntsintegrats, no com la simple suma dels seus gens.
L



EL GENOMA HUMÀ


És el conjunt de cromosomes d’un organisme, amb els seus gens corresponents. El genoma defineix lescaracterístiques de cada espècie.


“El genoma diu a cada cèl·lula el que ha de fer i com fer-ho. És el director de l’orquestra cel·lular i les partitures de la música de la vida.”...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El conductismo y la genetica
  • Genética De La Conducta
  • Genetica de la conducta
  • genetica y conducta
  • Genetica De La Conducta
  • La Genetica Y La Conducta
  • Conducta i
  • Bases geneticas de la conducta

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS