germinal

Páginas: 7 (1597 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015
PIEDRA DAVID sERGI lUIS





INTRODUCCIÓ


Per començar aquest treball explicarem les diferències que hi ha entre una teoria i una preofecia. Despres explicarem diveros tipus de teories com hi és el megatsunami, la pàndemia,etc..
Després explicarem diferens tipus de profecies que n´hi ha com la profecia de San Malaquias o la de La GranPiràmide.
I per acabar aquest treball sobre les teories y profecies del fin del mon direm la conclucó que hi tenen aquestes teories y profecies.


DIFERENCIA ENTRE TEORIA Y PROFECIA
La fi del món es pot predir de dues formes molt diferents: a través de les profecies o a través de les teories científiques.
Per començar, la profecia és el do sobre natural de la predicció d'un esdevenimentfutur que no pot ser conegut en les seves causes naturals per cap intel · ligència creada, sinó per inspiració divina.
La teoria científica és un marc conceptual que s'usa per explicar fets, fenòmens o leis i per
predir nous fets i fenòmens.
En la ciència una teoria és l'explicació més sòlida que hi ha per estar contrastada constantment amb la realitat.


MEGATSUNAMI

Megatsunami és un termeinformal utilitzat per designar aquells tsunamis quines ones superen amb diferència en alçada a les d'un tsunami que són provocats per terratrèmols. Els megatsunamis poden arribar a altures de centenars de metres, viatjar a més de 400 km / h per l'oceà i, a diferència dels tsunamis que trenquen a la costa, els megatsunamis poden trencar desenes de quilòmetres terra endins de l'oceà.El tsunami mésfamos sense dubte va ser el que es va produir al Japó
l´any 2011.

Meteorit (no existeix cap registre però es creu que es va produir un fa 37 milions d'anys).
Despreniment (el megatsunami de la badia Lituya).
Erupció (el tsunami de Krakatoa, un moviment del fons marí-sense registres-).

REVERSIÓ GEOMAGNÈTICA
Una reversió geomagnètica és un canvi en l'orientació del camp magnèticterrestre tal que les posicions del pol nord i sud magnètic s'intercanvien. Aquests esdeveniments, els quals es creu que duren de centenars a milers d'anys, sovint impliquen un descens alt en la força del camp magnètic seguida per una recuperació ràpida després que la nova orientació s'ha establert.

L'opinió científica es troba dividida en tractar d'explicar la causa de la reversió geomagnètica.Molts científics creuen que la reversió és un aspecte inherent de la hipòtesi de la dinamo de la forma en què es genera el camp geomagnètic.No obstant això, en el cas del Sol, s'observa que la intensitat magnètica solar s'incrementa massa durant una reversió, mentre que en el cas de la Terra, les reversions semblen ocórrer durant una disminució en la força del camp magnètic.

PANDÈMIA

Unapandèmia és una malaltia de persones al llarg d'una zona extensa. Tècnicament parlant hauria de cobrir totes les regions i afectar a tots. La ultima pandèmia que va afectar molt al món va ser la gripe A.
Causas comuns
El mes de maig de l'any 2009 l'OMS canvia la definició de pandèmia. Abans d'aquest canvi, "Pandèmia" es definia com: "Infecció per un agent infecciós, En la nova definició de" Pandèmia"s'ha eliminat la característica de" mortalitat ".
Condicions per a una possible pandèmia
L'OMS indica que perquè pugui aparèixer una pandèmia, es necessita:
Que aparegui un virus nou, que no hi hagi circulat prèviament i per tant, no hi hagi població immune a ell.
Que el virus sigui capaç de produir casos greus de malaltia.
Que el virus tingui la capacitat de transmetre de persona a personade manera eficaç.

SUPER ERUPCIÓN VOLVÁNICA

Supervolcán és un terme que es refereix a un tipus de volcà que produeix les majors i més voluminoses erupcions de la Terra. L'explosivitat real d'aquestes erupcions varia, si el volum de magma erupcionat és suficient en cada cas per alterar radicalment el paisatge i fins i tot per alterar el clima global durant anys, amb un efecte cataclísmic...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal
  • Germinal

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS