ggggggggg

Páginas: 3 (515 palabras) Publicado: 14 de octubre de 2014

1

Va entrar a la Universitat de Barcelona l'any 1910, a la edat de vint anys. Vuit anys mes tard va rebre el titol de Doctorat en Comunicacions y va aceptar una plaça de profesora en la mateixaUniversitat on va estar impartint clases fins la seva mort l'any 1960.

Mai va aconseguir un titol mes allà del grau de professor i pocs estudiants el recodaven més tard de haver anat a la sevaclasse.

Qualsevol estudiant al que li vingui el seu nom al cap podria preguntar-se qui era, pero poques vegades portarien la seva curiositat més allà d'aquesta pregunta. Els seus amics, no li tenienmolta estima i ara amb la mort a la seva vida encara menys.

Va neixer l'any 1892 en una petita ciutat a les afores de Badalona. Tot i que els seus pares eran joves quan va neixer, sempre va pensarque eren vells.

Sempre pensant en el treball, mirava sense esperança cap al seu futur sabent, que tot seria una rutina sense ningun canvi relevant.

Vivia en una casa solitaria, petita i ambgairabé dues habitacións. No era res especial, la costum va ajudar que quan es va instalar en el seu pis d'estudiants, el reduit espai on hi havia de viure no li portes cap inconvenient.

Va decidirestudiar comunicació tot i que els seus pares l'hi havien dit desde que era petit, que estudies medicina. La relació amb els seus pares no era molt directa així que quan els hi va dir que no estudiaria elque ells sempre havien volgut la unica resposta que va poder obtenir va ser un moviment de cap donant a entendre que podia fer el que volgues.

Poca gent entenia com podia haver tirant edevantsense l'ajuda moral dels seus pares, quan li feien aquesta pregunta tan personal, la unica resposta que podien obtenir és que no era important. La costum feia que quan una persona s'interesava minimanentper la seva vida es tires enrera i es tanques en el seu petit i especial món.

En tema amoros mai habia destacat per sobre alguna persona i mai habia tingut el que es podria dir, una relació...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ggggggggg
  • ggggggggg
  • Ggggggggg
  • Ggggggggg
  • ggggggggg
  • ggggggggg
  • ggggggggg
  • Ggggggggg

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS