GIMCANA INFANTIL

Páginas: 8 (1806 palabras) Publicado: 9 de junio de 2015
Prova nº 1, els contes.
Aquesta prova es realitzarà al pati central de l'escola i hi participaran dos equips que competiran entre si per guanyar-la.
Consisteix en trobar els cinc contes infantils que prèviament hauran amagat els monitors i buscar-hi la frase que els hi indiquin, guanyarà el que trobi primer totes les frases.
Es necessitarà:
Els cinc contes
Papers i bolígrafs
Aquesta prova esprepararà amagant els cinc contes que es citen a continuació per tot el pati central i anotant en un paper una frase de cada llibre que ressalti (més avall anotarem alguns exemples) per tal de que els participants les puguin trobar fàcilment, hi hauran dos papers amb frases diferents per tal de que els dos equips hagin de buscar en llibres diferents (quan un dels equips estigui buscant “La CaputxetaVermella” l'altre estarà buscant “Blancaneus” per tal de que no coincideixin i hi hagi discussions).
Els cinc contes que hem escollit per dur a terme aquesta activitat són els següents:
 La Caputxeta Vermella.
 Els tres porquets
 Blancaneus i els set nans.
 La Rateta que escombrava l'escaleta.
 La Bella Dorment.
Són cinc dels contes infantils més coneguts per que els participantsreconeguin quina frase pertany a cada llibre i la puguin trobar fàcilment.
Les frases que hem triat com a exemples són aquestes:
 No parlis amb desconeguts ni t'entretinguis...
 ... i Blancaneus caigué a terra en mossegar la poma...
 ... i de sobte es trobà un ral en escombrar l'últim graó...
 - Bufaré i bufaré i la caseta destruiré!
 ... fins que un petó la desperti del seu somni profund.
Comja es veu els participants han de dur a terme dos accions, la primera trobar el llibre i la segona anotar la pàgina on han trobat aquella frase (recomanem que el llibre no sigui molt gruixut i tingui la lletra gran per trobar la frase ràpidament, sinó tardarien molt i és clar, que els participants sàpiguen llegir o que algú els hi llegeixi el llibre ràpidament.). 








Prova nº2, la caixa.Aquesta prova es realitzarà en un racó del pati de rondes i hi participaran dos equips alhora que competiran un al costat de l'altre per guanyar-la.
Consisteix en trobar nombre d'objectes que indiquen que tingui les característiques que els diran que hi ha dins de la caixa en el mínim de temps possible i guanyarà l'equip que trobi tots els objectes més ràpidament.
Es necessitaran:
Dues caixes gransSorra, farina, roba o molts objectes
Els sis o deu objectes escollits (tres, o cinc per caixa)
Aquesta prova es prepararà omplint dues caixes amb sorra, roba, objectes o farina i abocant-hi dins alguns objectes , entre ells tres o cinc (depenent de la dificultat que se li vol donar a la prova) que tinguin la mateixa característica ( més endavant anotem alguns exemples). Els participants escol·locaran cadascú amb el seu equip en fila davant de cada caixa, quant se'ls hi indiqui hauran de començar a buscar els objectes, cada participant buscarà durant 10 segons, passat aquest temps ell tornarà al final de la cua i el següent buscarà 10 segons més...
A continuació donarem alguns exemples d'objectes i de característiques:
Característica:
Objectes:
Un color (blau, verd, vermell...)
Un globus, untren de joguina,...
Han de ser transports
Tren, cotxe, avió... (de joguina és clar)
Han de ser aliments de joguina
Poma, pera, coliflor, carn,...
Han de començar per la lletra “A”
Anorac, antena, avió...
Recomanem que la caixa sigui bastant gran i que els objectes no es vegin ni sobresurtin.
Com ja es veu els participants sols han de trobar els objecte sindicats sense equivocar-se i sense treuremés d'un objecte per participant per tal de que col·laborin més d'un participant i els altres s'enfadin.



Prova nº3, relleus.
Aquesta prova es realitzarà també al pati de rondes però a l'altra cantó i els dos equips competiran un al costat de l'altre i guanyarà el que acabi primer.
Consisteix en anar saltant a la corda fins a la línia que hi haurà marcada al terra i un cop allí saltar dins els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gimcana
  • Gimcanas ingles
  • gimcana
  • Infantil
  • infantil
  • INFANTIL
  • Infantil
  • Infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS