Gimnasia

Páginas: 2 (378 palabras) Publicado: 1 de noviembre de 2015
L’esport espectacle, és un esport educatiu?
Al nostre país, l’esport és molt popular i freqüent. Fer esport t’ajuda tan físicament, com psicològicament, ja que quan el fas, t’oblides delsproblemes que pots tenir.
Dintre de l’esport, sempre hi ha modalitats que són més populars entre el públic, aquests són els esports espectacle i això, fa que es generi més benefici. Al nostre país l’esportmés popular és el futbol, que compta amb la Lliga BBVA, una de les més importants del món, per no dir la millor. Això fa que els clubs generin molts diners, ja siguin de les entrades, compra desamarretes,...També són esports espectacle el basquet, la lliga ACB, la lliga de futbol sala, i tots aquells esport que moguin a la gent a veure l’esdeveniment. No és el mateix un partit de futbol de unsbenjamins en que només solen anar familiars del jugador, que un partit del Barça contra el Madrid, que es pot omplir quasi totes les localitats, i generen un benefici immens, ja que cada entrada en unBarça-Madrid, dels 150 euros, no baixa.
Jo crec que l’esport espectacle no és un esport educatiu, perquè la competició és una motivació i superació d’un mateix. Esta clar que al llarg de la competicióaprens tècniques, tàctiques, el que et corregeix l’entrenador, però l’esport espectacle és per competir, no per ensenyar sense cap competició.
En canvi, l’esport en general és educatiu, coml’educació física, que pots practicar un esport però sense la finalitat de competir, sinó que poc a poc aprens l’esport, el nivell d’habilitat no sigui una barrera per jugar, no es busca guanyar, sinó que esbusca el aprenentatge i que l’estona que hagis estat fet esport, et quedi com una bona experiència. També s’ha d’evitar el individualisme i fer un joc col·lectiu, en canvi, a l’esport espectacle, perexemple si un equip de bàsquet va perdent de dos punts, sempre hi ha un tirador que és juga el triple en lloc d’un altre, i això pot causar divisions.
En conclusió, la finalitat de l’esport...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gimnasia
  • gimnasia
  • Gimnasia
  • Gimnasia
  • La Gimnasia
  • Gimnasia
  • Gimnasia
  • gimnasia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS