Give questions

Páginas: 2 (305 palabras) Publicado: 6 de enero de 2015
Taekwondo

És un art marcial transformat en esport olímpic de combat des de l'any 1988, quan va ser introduït com a esport de demostració en els jocs olímpics realitzatsa la ciutat de Seül a Corea del Sud.
És un esport que utilitza les mans i els peus per a l'atac i la defensa. L'objectiu del Taekwondo està en entrenar i disciplinar la mentjuntament amb el cos.

LA HISTÒRIA
Durant l'ocupació japonesa de Corea es va prohibir la pràctica de les arts marcials tradicionals de Corea. A partir de 1946, pocdesprés de la conclusió de l'ocupació, les noves escoles d'arts marcials anomenat Kwans es van obrir a Seül. Aquestes escoles van ser establertes pels artistes marcials coreans quehavien estudiat principalment a Okinawa i la Xina durant l'ocupació japonesa. En conseqüència, les arts marcials practicades en els Kwans va ser fortament influenciat pelKarate Shotokan i les arts marcials xineses, tot i que també es van incorporar elements de taekkyeon i gwonbeop.
REGLAMENT
El Taekwondo comença i acaba amb la salutació.L'àrea de competència ("Tatami") ha de ser un quadrat de 8 m x 8 m. El quadrat està dividit en 4 quadrats.
El color de la superfície ha de ser mat. L'àrea de competència potser blau o vermella, mentre que l'àrea de seguretat, que és un metre al voltant de l'àrea de combat, serà del color oposat.


GRAUS I CINTURONS
Els graus en Taekwondo esdivideixen en KUP i DONEN. Els graus KUP estan associats a cinturons de colors, i els graus DONEN al cinturó negre. En cada un hi ha 9 graus, pel fet que el número 3 a lacultura coreana és el número de la sort, 3 x 3 = 9. Excepte en Taekwondo WTF (World Taekwondo Federation) on existeix el 10è DAN (el número 10 significa la perfecció).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Questions
  • QÜESTIONS
  • Questions
  • Give Me Everything
  • Tag questions
  • The Giver
  • Inderect questions
  • Give Up

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS