QÜESTIONS

Páginas: 4 (757 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2015
QÜESTIONS. ARTICLE 4
Quina és la funció dels sistemes de transducció de senyals en procariotes?
Els sistemes de transducció de senyals en procariotes permeten regular les diferents funcionscel·lulars a partir de la resposta davant de senyals ambientals.
La introducció de l'article diu que en l'actualitat es pensa que la transducció de senyals en procariotes és conduïda majoritàriamentper sistemes reguladors de dos components. Quins són els dos components clau d'aquest sistema de transducció de senyals?
Els components clau d’aquest sistema de transducció de senyals són un sensord’histidina kinasa i un regulador de respostes.
Quin d'ells està habitualment lligat a la membrana i quin es troba en el citosol?
El component que es troba lligat a la membrana és l’histidina kinasamentre que el que es troba al citosol és el regulador de respostes.
A continuació hi ha una descripció del funcionament d'un sistema típic de dos components. Explica aquest funcionament de formaresumida. Si necessites informació més extensa pots intentar buscar informació pel teu conte per complementar la que hi ha a l'article.
El funcionament típic de dos components es basa en dos dominis, und’entrada i un de sortida en el qual el sensor d’histidina kinasa es troba en el d’entrada. A partir de senyals ambientals, s’activa el domini d’entrada, que s’autofosforil·la. D’aquesta manera, arriba unsenyal al regulador de resposta que es fosforil·lara i activarà el domini de sortida iniciant la resposta cel·lular corresponent.
Que és un sistema de transducció de senyals de "un component"
Elsistema de transducció de senyals d’un component es la reducció dels dos dominis abans esmentats en una sola molècula de proteïna.
Quants sistemes d'un sol component i quants de dos componentsdetecten? Quins són els més abundants?
Es detecten sobre 17000 d’un sol component i sobre 4000 de dos components. Els més abundants són els d’un sol component.
De tots els sistemes de 1 i de 2...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Questions
  • Tag questions
  • Inderect questions
  • TAG QUESTIONS
  • Embedded Questions
  • Tag Questions
  • Sociology Questions
  • Easy Questions

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS