google

Páginas: 4 (839 palabras) Publicado: 4 de febrero de 2014


















GOOGLE
Entres a la pantalla d’inici de Google i a la part superior hi ha diferents aplicacions, em centraré en: Gmail, drive, blog i calendari.
·Gmail: Es unaaplicació de Google amb la que pots enviar correus electrònics als teus contactes i comunicar-t’hi.
Quan entres a la pantalla d’inici de Gmail et trobes amb diferents opcions.
“Agregar contacte” éspot fer per dos llocs diferents. Clicant a “contacto nuevo” o sinó clicant a una icona en la que apareix la silueta d’una persona amb un signe “+”. També pots anar als “meus contactes” per comprovar ala agent que tens agregada o en grups.
Sobre la llista de correus rebuts apareixen tres caselles amb diferents opcions, però si selecciones un correu electrònic apareixen més opcions (Borra, canviarde carpeta, tenir-lo com a important, com a preferit..)
Per escriure un correu electrònic i poder-lo enviar, has de buscar una opció on apareix la paraula “Redactar”, cliques, escrius el missatgeque vulguis, afegeixes imatges, vídeos, emoticones... i a continuació escrius el nom de la persona o persones a qui vols que li arribi el correu, i per últim cliques en “enviar”.
També si cliquessobre de “Gmail” apareixen tres opcions “Contactos”, “Gmail” i “Tareas”. Aquesta ultima serveix perquè apuntis tasques i que no se t’oblidis, perquè “Gmail” te les recorda.Inici de gmail
·Drive: Es una aplicació de Google amb la que pots compartir arxius amb els teus contactes i treballar amb ells sense necessitat de tenir-los a l’ordinador, és a dir,via online.
Quan entres a la pantalla d’inici de drive et trobes amb diferents opcions.
Hi ha una opció on apareix “Crear” si cliques allà, tu pots crear una carpeta, un document normal, unapresentació.. i desprès compartir-lo amb les persones que tu decideixis (si els penges des de aquí posteriorment els podràs editar). Al costat apareix una altre opció que es per pujar un arxiu o carpeta...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • google
  • google
  • Google
  • google
  • google
  • google
  • google
  • Google

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS