GOVIERNO CIVIL- LOCKE

Páginas: 3 (623 palabras) Publicado: 29 de abril de 2014
TREBALL SEGON TRACTAT SOBRE EL GOVERN CIVIL

1. Què és el poder polític? És necessari?

El poder polític la idea que té és fer-nos viure en una societat on tots siguéssim lliures i al mateixtemps tenir unes normes que cumplir per tal de viure en una societat lliure on qui no sigui just amb els demés pagui les conseqüències, que han de ser iguals per tothom.
Es totalment necessari ja quesinó hi hauria gent que no sigues gens justa amb els demés i no tindria cap tipus de càstig al respecte.

2. Quin és l´origen del poder polític?

L'origen es trobar la solució al problema que algúno sigui just amb els demés, el poder polític no seria necessari si tothom fos just, però això és una societat utòpica ja que sempre hi ha algú injust.

3. Avantatges i desavantatges de l´estat denatura.

Els avantatges són un estat de plena llibertat i un estat de plena igualtat, és a dir, mateixes ventatges i mateixos drets per tothom.

Les desventatges són que quan algú no fos just amb laresta de llibertats i cometés algún acte ilegal no seria castigad ya que no hi hauria un poder polític amb unes normes que cumplir i unes conseqüències al no cumplir-les.

4. Què és l´estat deguerra?

L'estat de guerra constitueix una degeneració i una violació de l'estat de natura mitjançant la força en ausencia de tot dret.


5. Diferencia l´estat de natura i l´estat de guerra.L'estat de natura és l'estat utòpic on tothom té plena llibertat i plena igualtat i els mateixos drets i ventatges per tothom.

I l'estat de guerra és l'estat que resulta quan hi ha una violació idegeneració de l'estat de natura mitjançant la força en ausencia de dret, una desvalorització del que té que ser l'estat de natura.

6. Com s’inicia la ciutadania, les societats regides per lleis?S'inicia quan els ciutadans volen que aquells que no siguin justos amb l'estat i cometen actes no ètics siguin castigats i els càstigs siguin proporcionals per tothom. Per tant es creen les lleis que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LOCKE SOBRE EL GOBIERNO CIVIL
  • El Gobierno Civil John Locke
  • Ensayo Sobre El Gobierno Civil (Locke)
  • 2 TRATADO DE GOVIERNO CIVIL
  • Ensayo sobre el gobierno civil, john locke
  • John locke , segundo tratado sobre la sociedad civil
  • Segundo tratado sobre el gobierno civil de John Locke
  • tratados sobre el gobierno civil de john locke

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS