grups socioterapeutics

Páginas: 3 (733 palabras) Publicado: 14 de marzo de 2014
 Dinàmica 1

Agrupa’t


T’agrada’t?

si, molt, perquè és una dinàmica entretinguda i encara que no se dibuixar molt bé, m’agrada’t fer símbols per fer referència alsgrups que pertanyo.


Què has sentit?

Dons, sincerament, que pertanyo a molts grups i mai m’havia parat a pensar-ho. A més a més me adonat amb qui tinc més bona relació i amb qui la tincpitjor. Però de totes maneres m’agrada’n tots els grups als que pertanyo.

Canviaries alguna cosa?

No m’agrada tenir una vida social molt activa i estar en actiu el màxim possible i encara que no tincmassa temps lliure, m’agradaria formar part de més grups.

















Dinàmica 2

La targeta del detectiu


T’agrada’t?

Si, molt, perquè ésuna dinàmica on aprens moltes coses dels altres que no sabies inclús et pots arribar a sorprendre de les coses d’algunes persones que mai t’ho imaginaries. El que més m’agrada’t han sigut les frasesde cadascun, hi havia de molt bones.


Què has sentit?

dons m’he sentit molt bé perquè la gent ha sigut bastant sincera o almenys això m’ha semblat a mi. Crec que em conegut moltes coses delsaltres. I respecte a mi, no m’ha fet nosa que els altres hagin conegut coses meves.


Canviaries alguna cosa?

No. Crec que ha sigut una bona dinàmica per conèixer més a la gent i passar unabona estona.





















Dinàmica 3


Bingo amic



T’agrada’t?

Si, molt. Perquè ha sigut una dinàmica molt divertida, m’ha recordatquan jo era petita i jugaven al col·legit amb els company,jajaja...tothom donant voltes per la classe buscant companys que ens signessin per fer línea o bingo el primer. A sigut molt bona.


Quèhas sentit?

Dons que m’ho he passat molt bé i he conegut més coses dels altres companys. També he pogut comprovar que hi ha gent que els hi agrada fer les mateixes o moltes coses que a mi....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Trabjo Con Grups
  • intervenció en grups
  • Psicologia dels grups
  • Pac 1 Dinàmica De Grups
  • Coaching I Grups
  • Caste Grups Marcrutjo
  • Tècniques de reunió de grups
  • Hot grups

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS