gxzbi hf

Páginas: 6 (1357 palabras) Publicado: 12 de agosto de 2014
1.1L' Eduard és un noi petit que li han regalat una espasa, i vol derrotar a les forces del mal. Però un dia va anar al parc i el seu avi Oleguer li va perdre l' espasa. Llavors explica que en la família tots són uns perduts.

1.2L' Eduard Folch i el seu avi Oleguer s' en van a l' oficina d' objectes perduts. A la porta de ferro forjat hi ha un gos que era el guardià de les portes de l' infern.L' oficina era tant gran que semblava una església amb tres columnes i molts calaixos. 1.3L' Eduard anava cada dia a l' oficina d' objectes perduts, a veure si havia aparegut la seva espasa galàctica.

1.4L`Eduard com sempre anava cada dia a l' oficina d' objectes perduts, l' Eduard li va demanar què hi havia en aquells grans calaixos metàl·lics. La senyora gran, que era la conserge de l'oficina li va dir que en els grans calaixos hi havien peces de vestir, llibres, joguines, televisors, cartes, i més coses. L' Eduard li va demanar que quants calaixos tenien en l' oficina. La senyora li va dir que tenien 665 , l' Eduard es va sorprendre, de tants calaixos que ni havien, la senyora gran s' en va anar per un moment, l' Eduard va veure que hi havia una carpeta on la senyora gran apuntavatot sobre els objectes perduts, l' Eduard la va agafar hi va veure que en una de les llistes hi havia alguna cosa misteriosa...

1.5Com sempre l' Eduard estava a l' oficina d' objectes perduts. I va arribar una nena que és deia Adela , i que havia perdut la seva nina, Adela va veure un raig de primavera, i se `l va quedar, tothom l' envejava per aquell raig de primavera, un dia la seva mare vatornar a l' oficina per a veure si havia aparegut la seva nina, hi van dir que si la tenien. Aleshores la mare va explicar a l' Eduard que el raig de primavera s' havia fos, i la nena s' havia quedat pàl·lida, ja que els raigs de primavera són per passar s' ho bé i no per tenir-los tancats

La conserge li va ensenyar l' oficina , passen per un camí de pedra que és molt perillós. I passen alsoterrani on estan uns passadissos en forma d' esses, s'as- semblen a un laberint,els calaixos s' acaben en el número 666 que és el número de les tenebres. Quan era quasi al vespre la senyora li diu a l' Eduard que a l' endemà li deixarà obrir el calaix que vulgui, l' Eduard s `en va content cap a casa però abans de sortir sent una veu sospitosa que li diu que no li deixarà obrir el calaix...

2ªpart

C.105 A l' Eduard li toca obrir el calaix 105 hi troba unes lletres que expliquen secrets a l' Eduard li va tocar una d ` aquelles lletres que era una poesia , a l' Eduard s' en fada per que li diu cara de gat, la conserge li fa gràcia, després les lletres fan un poema de la conserge i ella s `enfada i li diu a l' Eduard que se' n vagi.

C.114 L'Eduard torna a l' oficina d' objectesperduts, parla amb la senyora gran i li deixa un paraigües vell amb un mànec de drac, i l' aconsella que no el tingués massa estona obert. Se l'emporta al cole i tothom se n'en riuen d' ell. Eduard provoca una forta pluja i tot queda ple d' aigua. Torna a l' oficina i la senyora gran enfadada li treu de les mans.

C.555 El calaix estava ple de campanes. L' Eduard les fa sonar, però hi ha una que nosona perquè un que no te badall. Un mossèn arriba a l' oficina buscant una campana d' argent molt important. L' Eduard va a buscar totes les campanes però deixa la que està espatllada. El mossèn diu que cap d'aquelles és seva, per això va a buscar la que li falta i si que ho és. El mossèn explica que és la campana que crida a els difunts.

C.510 Un senyor que sembla borratxo entra a l'oficinabuscant les seves sabates, el nen va al calaix 510 i les treu totes, però cap d' elles és. Les més divertides són unes de claquè, totes les sabates surten del calaix ballant. De cop les sabates que buscava l'home entren per la porta.

C.222 L'oficina s'omple de telèfons mòbils que estan en el calaix 222, els telèfons comencen a sonar i l'Eduard els agafa, hi ha un que el té un nen que el seu pare...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Compresion De Hf
  • hf hsm
  • dsgsdfj hf
  • fcfnx, hf
  • Bandas Hf
  • Frec-aeronauticas-de-hf
  • elementos pasivos en HF
  • Epsilon Hf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS