Heidi

Páginas: 3 (587 palabras) Publicado: 12 de mayo de 2012
1º Què és la matèria?
La matèria és tot allò que té massa (magnitud que expressa el contingut en matèria d’un cos) i ocupa volum (és la mesura de l´espai que ocupa un cos) i la característicaprincipal es que esta formada per partícules molt menudes anomenades àtoms.
Propietats de la matèria: A cada tipus concret de matèria l’anomenem substància i es diferencien entre si per les seuespropietats específiques. Les substancies també es diferencien per com es comporten. Les propietats específiques diferencien entre si les diferents classes de substàncies.
2º Magnituds físiques, fonamentals iderivades.
Les magnituds físiques són propietat que s’expressen mitjançant una quantitat i la seua unitat corresponent. Les magnituds físiques es poden combinar entre si, i donar lloc a novesmagnituds. Les primeres magnituds s’anomenen fonamentals i la resta, derivades.
3º Bases del sistema internacional de mesures (SI).
El sistema internacional defineix una sèrie de magnituds fonamentals idetermina els patrons que han d’utilitzar-se com a unitat. També especifica els mitjans tècnics necessaris per a reproduir el patró amb exactitud en qualsevol circumstància.
Per a facilitar l’ús de lesunitats , l’SI empra múltiples i submúltiples, de manera que les mesures resultants siguen fàcilment comprensibles.
4ºCom fer un mesurament.
Una mesura és l’expressió per la qual coneixem laquantitat d’una magnitud física. Per a fer-ho, utilitzem instruments de mesura i intentem que la nostra mesura s’aproxime al valor real. La diferència entre el valor mesurat i el valor real s’anomena error.Mesuraments directes: Parlem de mesuraments directes quan comparem directament la magnitud amb el valor conegut. Les causes d’error són moltes i algunes són inevitables. Podrem cometre un error deparal•laxi (no marquem bé). A més, tindrem un error mínim d´1cm, aquest error és degut a la sensibilitat del nostre instrument. També podem cometre errors accidentals, a causa de descuits, defectes...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Heidi
  • heidi
  • Heidi
  • Heidi
  • granja heidi
  • Obra Heidi
  • Resumen De Heidi
  • heidi mejia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS