Hello Histoy

Páginas: 4 (900 palabras) Publicado: 13 de enero de 2013
RECUPERACIÓ DE LA PRIMERA AVALUACIÓ CURS 2012-2013
COGNOMS Segura Gines NOM Irene
LLIBRE VELL
LA INDUSTRIALITZACIÓ
Pàg. 47INVESTIGA... Els avenços agrícoles
Contesta 1. Explica en què consisteix el sistema Norkfolk i els seus avantatges respecte de l’antiga rotació amb guaret.
Exercicis SINTETITZA (1 i 2)

El sistema deNorflok consistia en fer rotacions sense deixar cap tros de terra sense conrear ni deixar-la sense utilitzar, es tenia que seguir un ordre, primer anava el blat que els hi servia per fer el pa, desprèses tenien que sembrar els naps per l’alimentació del bestiar, ordi per elaborar la cervesa farina i aliments per els animals i per últim els trèvols que els utilitzaven per l’alimentació del bestiari amb tot això obtenir uns conreus herbacis.
Els avantatges que te es que quant no s’utilitzava aquest sistema es feia servir el manual, i el problema era que anaven tirant i mai sabien on haviensembrat i tots els ocells, etc. Es les menjaven.

1. Quins factors van ser determinats en el canvi demogràfic? Van ser l’augment de producció d’aliments. En un grau menor però també va ajudar vaser el progrés de d’higiene i de la medicina, que va fer que tota la població que fossi mes resistent a les: malalties, epidèmies, pestes, etc. Anessin desapareixen. Quines conseqüències va teniraquest canvi en l’evolució de la població? Una disminució de la mortalitat i un increment de la natalitat, gracies a que es va disminuir la mortalitat la
esperança de vida va augmentar, va passar dels 38anys als 50.

2. Quin va ser el canvi essencial en la propietat de la terra? Es van aprovar les lleis que van posar a fi a l’antic sistema senyorial i comunal de propietats de la terra. Què vapermetre? Que els propietaris podien fer el que volessin i les transformacions necessàries que ells vaguessin adequades. Dedueix què va comportar la introducció de nous conreus. Va fer que la gent...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • histoy
  • Histoy
  • histoya
  • Histoy De Music
  • Hell
  • Hello
  • Hello
  • Hello

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS