Historia de la coca-cola

Páginas: 3 (646 palabras) Publicado: 14 de diciembre de 2011
6) El periode que va des de finals del segle XVIII fins a la Primera Guerra Mundial (principis del segle XX) és el periode de la publicitat impresa. Aquesta publicitat es bassava en omplir elscarrers de cartells, d'homes anuncis i d'anuncis en diaris que utilitzaven les botigues i els magatzems per a publicitar els seus establiments i productes. Tothom tenia les mateixes oportunitats. Elsproductes que s'anunciaven amb més freqüencia eren els medicaments i les medicines, origen de marques actualment conegudes arreu del món com Coca-Cola o Pepsi.
Els primers anuncis publicitaris de Coca-Colaen premsa local eren pintats a mà. Es va dissenyar el logotip amb una caligrafia accentuant les dues "C" inicials i acompanyat d'eslògans destancant les seves qualitats com un producte "delicios irefrescant" per tal de fomentar el seu consum.
El doctor Pemberton va vendre els drets del producte a un home de negocis, el senyor Asa G. Candler, i va ser a partir d'aquest moment quan va començar acrèixer veritablement l'empresa refundant-se sota el nom de "The Coca-Cola Company".
A meitat del segle XIX, la civilització industrial s'expandeix i, conseqüentment, el comerç mundial afavorits peltransport i la navegació de vapor que incrementa el tràfic de mercaderies a llarga distància. En aquest periode, es desenvolupa un important consum al detall, canviant així les rutines de compra ivenda que hi havia. Així doncs, es passava a l'obtenció de productes envasats i totalment identificats cosa que garantia la qualitat d'allò que s'adquiria.
Coca-Cola no va ser menys i al 1894 va treurela primera ampolla de vidre amb el logotip de Coca-Cola gravat, ja que es considerava que el producte envasat individualment era més higienic i es conservava millor. Va ser en aquest context, quan lesgrans marques del moment, com Coca-Cola, prenen consciència de la necessitat de crear una imatge de marca en la ment del consumidor i la comencen a configurar mitjançant la publicitat.

7) Una de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia de la coca cola
  • Historia del logo de coca cola
  • Historia Embotelladora Coca Cola
  • historia de coca cola
  • Historia de coca cola
  • Historia coca cola
  • La Historia De Coca-Cola En Mexico
  • Historia de coca cola

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS