historia de la transició

Páginas: 5 (1108 palabras) Publicado: 14 de mayo de 2013
5- Llegeix el cas següent, referent a l'estretègia de l'empresa Camper, i contesta les preguntes que se't plantegen al final.

Camper: el disseny que trepitja fort. Un interessant cas d'estudi que il·lustra que Camper es molt més que unes sabates.

Apartat a) :

Personalment crec que en el seu inici l'empresa camper no va aprofitar les oportunitats de l'entorn i del mercat per produiruna gran comercialització ja que en els seus primers anys l'empresa Camper es va convertir en la marca local i bastant tancada .
Seguidament ,tambe crec que a partir de la segona generació va apareixer la força d'innovació, que precisament apareix múltiples vegades durant la vida de l'emprresa donant prova de que es necessari innovar per triumfanr continuadament, aquesta innovació de la segonageneració crec que fou una bona elecció ,ja que ,va optar per desenvolupar molt millor les oportuinitats de l'entorn i del mercat, gràcies a una nova imatge de mallorca més coneguda i mes promocionada al mateix temps que un nou producte que contenia un gran valor de simplicitat basat en unes sabtes comudes i inspirades en la sabata de pagès.

Més endevant crec que l'empresa camper va optar percentrar-se més en el disseny i el marqueting de l'empresa de manera que va utilitzar en part una estratègia de negocis

per altra banda crec que varen mantenir una gran constància empresarial que els va permetre començar expendir-se per obrir altres botigues a Barcelona , tot i que crec que un cop més l'empresa camper no va beneficiar-li les oportunitats de l'entorn i del mercat fora d'espanya, ja que va fracassar en les fire mes internacionals..
Més endevant però, crec que les oportunitats de l'entorn varen a ajudar l'empresa mitjançant les olipíades de 1992 i l'expo de sevilla que varen donar una nova imatge , de manera que l'imatge d'Espanya ere un punt febles de l'empresa que es va convertir més tard en un punt fort per la comercialització de l'empresa .
Finalment crec quel'empresa ha continuat mantenint una força d'innovació que li ha permès continuar fins a dia d'avui i fer-li cara als diversos competidors amb la creació demúltiples models i un cop máes amb un gran valor de simplicitat.

Apartat B:

L'estratègia corporativa de l'empresa Camper consisteix principalment, en evitar donar una imatge de sabata de moda, sinó que es centren en l'elaboració d'una imatgede comoditat, que poguessin calçar tant homes com dones, havia de ser un reflex del temps i representava la llibertat.




8- Llegeix el cas segünet sobre l'estretègia de Mercadona i contesta les preguntes

Apartat A)

Crec que l'estratègia de Mercadona no ha explotat un avantatge competitiu , és a dir , que no mostra interes per l'estretègia de preus reduits, de diferenciació , l'ihbridao la de baixos costos de producció si no que a optat per una estrategia basada en la creació de valor.

Mercadona a utilitzat una estretegia basada en la creació de valor , que consisteix en la descomposició i l'analització de totes les activitas que es duen a terme en una empresa per fabricar i vendre un producte


Apertat B)

s'ha millorat la cadena de valors, ja que, d'aquesta froma espot estudiar l'aportació de valor de cadascuna de les activitats ,els costos que suposen , a més de diferenciar quines són les fonts d'avantatge competitiu i entrar en disposició de definir les etratègies competitives més adients al desnvolupament de l'empresa

9-Comenta si l'èxit d'Inditex s'ha basta en una estratègie corporativa, una estrategia de negoci o una estrategia opertiva

L'exitd'Inditex s'ha basat en una estrategia de negoci ja que fa referència a aspectes més concrets , com ara la definició dels elements que poden fer competitius els productes de l'empresa dins del seu mercat .
Es caracteritzen per tenir un abast més concret i una dimensió temporal a mitjà termini.

10-Explica quina ha estat l'estratègia de creació de valor d'Inditex

L'estratègia de valor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • história. La transició, democràcia i autonomia
  • Transicio N
  • De la transició.
  • Transici N Independencia
  • comentari transició demogràfica
  • GOBIERNO DE TRANSICI N
  • Transició
  • TRANSICI N POL TICA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS