Historia Del Arte

Páginas: 4 (793 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2013
Historia de l'art












Jacklin Miteva
2batxB
César Alegre
30 de gener de 2013

Índex

Opinió personal de la TorreEiffel..........................................................pág.3
Opinió personal de la casa Milà- la Pedrera........................................... pág.















Jo crec que anar a París i no visitar la torre Eiffel éspecat. A més, té un alguna cosa que enganxa. Des del primer moment que la veus no pots evitar mirar-la perquè, senzillament, meravella.
Crec que tothom s'imagina la torre Eiffel com un gegant monument deferro, però fins que no estàs als seus peus no et fas una veritable idea del grandíssima que és. Fins i tot una vegada has pujat, vist les vistes i has gaudit de veure París als teus peus lasegueixes mirant i et segueix atraient i segueixes adonant-te de l'enorme que és. Encara que França és uns dels països que menys m'agraden tant per la llengua com per altres aspectes el primer que faig quanvaig allí és passar per veure a la torre.
Estiguis en el punt de París que estiguis sempre pots veure, com a poc, la seva antena.
Amb la torre Eiffel em va passar una mica com amb l'arc del triomf.M'esperava alguna cosa gran, però no tant. Record que en arribar i en veure l'arc del triomf em va sorprendre el gran que era. Doncs amb la torre Eiffel em va passar el mateix. Quan em vaig posar sotael seu baixi vaig fluixejar, literalment, amb l'enorme que era. Perquè dir que la torre Eiffel és gran... és quedar-se curt.
Si no és el monument més visitat de París poc li deu faltar perquè laquantitat de gent que hi havia a baix era impressionant, gairebé tant com la pròpia torre. Una vegada a dalt hi ha molta gent i en alguns moments és alguna cosa aclaparador.
Respecte a com pujar... jo usrecomano l'ascensor. La veritable experiència de la torre Eiffel són les escales per l'esforç que suposa, però en arribar a dalt les vistes t'ho recompensen tot.
Jo mateixa he vist la torre tant a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Historia del arte Arte gotico
  • Historia del arte Arte en India
  • Historia del arte arte impresionista
  • Historia del arte
  • Historia del arte
  • Arte islámico, historia del arte
  • Historia del arte
  • historia del arte-arte islamico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS