Hitch

Páginas: 3 (580 palabras) Publicado: 29 de enero de 2013
L’AMOR. FONAMENTS. (HITCH) El treball no pot passar de les 500 paraules. Si passa, descomptarà.

1- Els dos protagonistes principals semblen tenir-ho tot molt clar. Tenen caràcter, triomfen altreball, han tingut moltes relacions amoroses. Tot i això quan es coneixen es nota un sentiment dominant: la por. Comenta al menys tres diàlegs en els quals es nota aquesta por.
Aquet sentiment de porapareix en nombrosos diàlegs, però, podríem dir que és el nucli de les discussions entre els dos protagonistes. Llavors, podem remarca tres diàlegs: el primer (min 80), la discussió què té lloc a lacasa del Alex Hitchens (Will Smith); el segon (min 87), la segona discussió, què té lloc al club de cites; i l’últim (min 100), la discussió final, aquella en la que l’Alex i la Sara Melas(Eva Mendes)es reconcilien.

2- Comenta quins poden ser els motius que poden portar als protagonistes a tenir por.
La causa principal d’aquesta por en són les males experiències en relacions passades.Aquestes males experiències han creat una desconfiança a l’amor verdader, a les relacions estables, que els ha portat a fer us de relacions desinteressades. Per un altra banda, i en part gràcies al motiuanterior, es crea una por a la responsabilitat què una relació comporta i a la pèrdua d’una petitíssima part de la llibertat que aquestes, les relacions, se’n porten.

3- Albert comenta alprincipi que ha tingut “moltes experiències dolentes”, Comenta el problema de les “experiències dolentes”.
Com deia abans, si no s’encerta amb la primera relació, que seria el més convenient, aquellapersona s’ha endut una experiència totalment negativa i equivocada del que és un relació, i per tant, desconfia totalment de les relacions “estables”, a les que hi té por, i passa a relacionsdesinteressades.

4- La pel·lícula comença amb una mena de “classe” per part de Hitch, que acaba amb els clients al llit a la tercera cita. Explica quan està preparat un home per tenir relacions sexuals....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Publicidad en Hitch
  • Hitch
  • hitch
  • Hitch
  • Ensayo “Hitch El Especialista En Seducción”.
  • Modelo de baddeley y hitch
  • Analisis De La Pelicula Hitch
  • Hitch mejores fraces

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS