HOLA AMIGOS DEL MUNDO

Páginas: 2 (312 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2014
 Capítol 1
A l'hora de sonar el timbre el professro Felip Romero per els amics .
En Flip va demara que tres nois es quedesim eren dos nois i una noia , elsnens es van quedar aixafats als seients com si tinguesin cola de contacte al cul.
En Flip estava estudiant alguna cosa amb molta atenció
L'Adela era una nena alta i espigada,d'ulls vius amb uns cabells llargs que li arribven a la meita de l'esquena. Duia roba informal, es va remoure inquietament, la seva preocupació no era inferior a la dels altres dos,els tres nois es van mirar, en Lluc va arquejar les celles.
Fianlmet en Flip va deixar el full que estava llegint i els va travessar amb la mirada més penetrant que tenia, en Flipsempre li deia a en Lluc per que en Lluc era un ga¡ran fan de la pel·licula Star Wars.
En Flip no va fer cap comentari. Pero al fina en Flip es va acabar posant-se de peu, elldiea que els tres nois tenian mania a les mates i per aixo suspenien.




Capítol 2
Els tres nois baixar les escales a pocapoc, amb el cap acotat i la barbeta literalment enfonsada al pit. Ni tan sols ells no volien haver de respondre les preguntes dels altres. Van cabar seient a l'ultim esglaó, ambels anims pere terra.
Els professors anaven a sortint de la sala en la qual es reunien per prendre cafè i fumar, perquè tots ells fumanven. Ja podien dir que era dolent.
L'anyanterior, en Flip i la Marta López, la de socials, havien estata enrotllats.
Es van aixecar, però no van pujar les escales. Sense dir res van caminar en direcció als lavabos de laplanta baixa, a prop del despatx del director, en
Marià Fernández. Sortien unes veus .
Els nois estaven hipnotitzats, pendents d'aquella discussió insòlita.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Amigos Por El Mundo
  • Amigo Mundo
  • hola amiga
  • Hola Amigo
  • Hola Amigos
  • hola amigos
  • Hola amigos
  • Hola Amigo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS