hola es mi amigo

Páginas: 3 (605 palabras) Publicado: 26 de diciembre de 2014
L’ACTIVITAT ECONÒMICA: Síntesi de conceptes



https://www.youtube.com/watch?v=24CM4g8V6w8

1. Indica quin és el tema principal del documental i fes-ne un breu resum.
El tema principal ésl’obsolescència programada, quan fan més curtes les vides dels productes per augmentar el seu consum.
RESUM: Les empreses que creen productes duradors, decideixen rebaixar la durada d’aquests productesper fomentar-ne el consum, fins i tot els dissenyen perquè fallin, al comprar el producte, al cap de menys temps, l’has de tornar a comprar, així es crea el “comprar, tirar comprar”. Amb aquestaobsolescència també es crea més treball i més benefici. Es basen en compres freqüents i repetides.
Els productes que es deixen d’utilitzar s’envien a Ghana, per exemple, on provoquen impactes ambientals,degut a que es converteix tot en una font de residus. S’arriba a un punt en el que ja no queden llocs on enviar els residus.
2. Relaciona el contingut amb els conceptes.
Necessitats il·limitades:provoca que cada cop es vulgui renovar, cada cop es vol més, si es pot renunciar a repetir un vestit per sortir, s’hi renuncia. Tenim un consum il·limitat. Per tant, derivem a l’escassetat econòmica,tenim sensació de carència de recursos en relació a les nostres necessitats.
Els productes de necessitats secundàries són els que ens satisfan en segona instància i per satisfer el nostre benestar iauqests són els que sofreixen aquesta obsolescència programada.
Cost d’oportunitats: si no existís l’obsolescència programada, els centres comercials no existirien, no hi hauria disenyadors,arquitectes, indústries, productes, gent de la neteja, guardes de seguretat, dependents, no hi hauria treballs.
L’ojectiu no és créixer per satisfer les necessitats, sinó créixer per créixer infinitament ambuna producció sense límits.
Economia de mercat: ja que hi ha intervenció mínima del sector públic en quant a les decisions de tenir aquesta “teoria” de l’absolescència econòmica.
Activitats...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hola Amigo
  • Hola Amigos
  • hola amigos
  • Hola amigos
  • Hola Amigo
  • hola amigos
  • hola amigos
  • hola amigo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS