hoogl

Páginas: 2 (444 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2014
Google Inc. és l'empresa propietària de la marca Google, el producte principal de la qual és el motor de recerca del mateix nom. Va ser fundada el 4 de setembre del 1998 per Larry Page i Sergey Brin,dos estudiants de doctorat en ciències de la computació de la Universitat de Stanford, que el gener de 1996 van aconseguir un cercador més eficaç anomenat Google, capaç de mostrar els resultats de larecerca en un ordre jeràrquic condicionat pel nombre de visites.[6]

Tot i que el seu producte principal és el cercador, l'empresa ofereix també, entre altres serveis, un comparador de preusanomenat Google Product Search (abans conegut com a Froogle), un motor de cerca per a material emmagatzemat en discos locals (Google Desktop Search), un servei de correu electrònic anomenat Gmail, el seupropi mapamundi en 3D (Google Earth) o un servei de missatgeria instantània basat en Jabber/XMPP anomenat Hangouts.

Google també té nous projectes com el PC de 100 dòlars,[7] un nou sistemaoperatiu,[8] Google Docs & Spreadsheets, col·laboració[9] i promoció d'aplicacions de software lliure com Firefox,[10] instal·lació de diverses xarxes sense fils gratuïtes,[11] el desenvolupament d'un sistemade protocol obert de comunicació per veu[12] entre d'altres. A més, s'especula que està treballant en el desenvolupament d'un "Google Office"[13] i una xarxa global de fibra òptica.[14] També hanfabricat una línia de mòbils els quals es venen a Google Play, aquest mòbils es diuen Nexus (Nexus One, Nexus 4, Nexus S).

Vint Cerf, considerat un dels pares d'Internet, va ser contractat per Googlel'any 2005. La companyia cotitza a la NASDAQ sota la clau GOOG.

L'octubre de 2006, Google va adquirir, per 1.650 milions de dòlars, a la famosa pàgina de vídeos YouTube;[15] i l'abril de 2007,DoubleClick,[16] una empresa especialitzada en publicitat a Internet, per 3.100 milions de dòlars. Això va fer que aquest mateix mes d'aquesta adquisició, Google es convertís en la marca més valuosa del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS