hugiuhgiu

Páginas: 2 (492 palabras) Publicado: 10 de marzo de 2014
Després de parlar amb diversos stunters he arribat a la conclució de que és el street stunts per a un practicant de street stunts , com ha resultat que totes les respostes que m'han donat coincidienamb la meva fare aquesta conclusió desde un punt de vista personal.

Actualment vivim en una societat completament mecanitzada ; això a provocat , que en el pas del temps , desde que som nens finsa l'edat adulta patim grans canvis en la nostra mentalitat , en la nostra manera de veure les coses i la manera de portar-les a fi.

Cuan som nens la nostra creativitat i espontanietat davant d'unproblema o obstacle és increible, però amb els anys ho anem perdent poc a poc ja que es busca una solució per a tot , s'intenta no ser espontani. Això fa que la nostra vida sigui monotona.
El streetstunts , el moviment en si mateix o el control del cos, ajuden a trencar aquesta monotonia que ens limita en cos i ment.

El street stunts m'ha ensenyat molt en aquests últims anys , com per exemplevalors que tenen una gran transferencia en la meva vida i sobretot m'ha ensenyat a valorar lo realment important en la vida que és disfrutar fent el que més m'agrada, també m'ha ensenyat a afrontardia a dia els reptes i problemes que s'han anat presentant en el meu camí i he aprés molt dels fracassos que he obtingut en aquest esport ja que no tot surt a la primera.

Desde que vaig començar enaquest esport , hem vaig mentalitzar amb el concepte de que una persona ja fracassa en una cosa simplement pel fet de no intentar-ho i que l'home no és capas de saber el que pot arribar a fer fins queho intenta.

Amb els anys he pogut observar que l'esforç i la dedicació són els valors més importants per obtenir l'éxit en la cosecució d'una meta, pel que he comprés que aquesta dedicació iesforç tenen una gran recompensa en la persona i en la seva personalitat , d'aquesta manera podem veure el gran potencial que te el street stunts per formar a les persones , així mateix existeix una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS