Hälsodryck Eller Giftig Dekokt?

Páginas: 2 (374 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2011
Från gräs till konsument, med sin klassiskt särskild tjock-vita färg är mjölken en av de viktigaste mejeriprodukter som finns tillgänglig i affärerna sedan slutet av 1800 talet.

Den innehållerkalcium som hjälper till att förstärka ben och kan dessutom minska risken för att drabbas av stroke. Den innehåller livsnödvändiga essentiella fettsyror som kroppen inte kan bilda det finns laktos ellermjölksocker som fungerar främst som energikälla i kroppen och som för en del människor betyder en förgiftningsrisk. Mjölken innehåller nästan alla näringsämnen som vi människor och alla andra djurbehöver för att utveckla en hälsosam stark kropp.



Eftersom mjölken positiv hjälper vår organism och samtidigt på något sätt kan förgifta oss, måste vi som konsumenter kunna läsa och förståtexten på mjölkförpackningen vi köpt, kunna veta exakt när det producerades och vart produkten kommer ifrån.

Det är viktigt att mjölken kommer ifrån det närmaste mejeriet så att den kommer till våranmjölkleverantör i tid. Eftersom det tar långt tid mellan tullarna skulle det inte kunna rekommenderas att importera den från utlandet. Eventuellt blir resultatet att vi får mjölk med utgånget datum,tveksam manipulering av ursprung och dessutom farliga missförstånd som lätt kan förvirra laktosintoleranta på grund av ett utländskt förpackningsspråk.

Att köpa mjölk i det lokala mejeriet är en smartpoäng och jag påstår att det passar otrolig bra att både ha en bättre produktkvalitet och samtidigt stödja de stora/små mejerier, så att de kan nå en utmärkt mjölkproducerande förmåga och förbättramjölkutrustningen på fabriken. Själva branschen skulle expanderas och minska den befintliga arbetslösheten på landet. Det svenska samhället skulle då bli en grönare ö att vila på.



Varje dag, tillfrukost, lunch eller middag, njuter vi av fräsch och nyttig mjölk.

Den klassiska och välkända mjölkförpackningen uppfanns i Sverige och den har fungerat fram till idag som en exemplarisk...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Legaliserig Av Droger, Ja Eller Nej

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS