ideación

Páginas: 2 (381 palabras) Publicado: 8 de junio de 2013
La técnica de les conseqüències  a partir de causar una sensació a les xarxes socials, comença el desenvolupament de la marca, ja que el missatge sorpren i dona a pensar al espectador.

Metaforasi similis  ens permet comunicar amb termes més expressius recalcant alguns aspectes del que volem dir. Aquests recursos fan que el públic objectiu en entengui fàcilment i que es senti identificatquan volem connectar amb ell.

Per ser creatiu es esencial fer-se preguntes continuament. Questionar-se tot sense donar-ho tot per sabut. Moltes vegades resulta complicat saber quin tipus depreguntes t’has de fer  Què, Per què, Quan, Com, On i Qui  son preguntes estimulants, adeptables a cada tipus de tasques i poden emprar-se en diferents fases del proces creatiu. SON UNA DE LES TÉCNIQUESCREATIVES MÉS PRÀCTIQUES A LES QUE POTS RECÒRRER.

ALEX F. OSBORN va ser un creatiu publicitari que va saltar a la fama com a pioner del desenvolupament de técniques per a la pluja de idees. Vadefinir una llista de preguntes disenyada especialment per sesions de brainstorminig, amb l’objectiu de generar noves idees a partir d’altres ja existents.

Invertir les suposicions  una tècnica perdesafiar les suposicions consisteix sencillament en donalsi la volta, describint-ho amb una frase curta i sencilla.

Eines semántiques per estimular la generació d’idees.
Una altre manera degenerar idees és mitjançant la “estimulació aleatoria”. Pot tractar-se de conceptes, imatges, objectes o paraules seleccionades a l’atzar que s’utilitzen per establir una connexió amb el problema. Això ensobliga a apropar-nos al problema des de una prespectiva poc convencional i analitzar-lo des de un nou punt de vista. En el marc d’un briefing creatiu, la estimulació aleatoria es pot aplicar tant alobjectiu publicitari com al argument de venta per enfocar el briefing des de un altre angle i donaropció a noves idees.
El més important és que trobis una bona solució creativa que cumpleixi els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ideación suicida
  • Psicopatologia de la ideacion
  • Escala de ideacion suicida
  • Ideacion suicida en adolescentes
  • Escalas de ideacion suicida
  • Escala de ideación suicida
  • Suicidio e ideacion suicida en adolescentes
  • ideacion suicida y depresion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS