Iingles, Speaking

Páginas: 2 (338 palabras) Publicado: 28 de septiembre de 2011
Nosaltres sóm la Judith i l’Aida, i hos volem presentar un progecte que em decidit fer, ja que ens ha tocat la lotería, i creiem que ho tenim que compartir amb tota la ciutat.
Comque també som joves, i savem que per els joves aquí a la Bisbal no hi ha res, montarem un gran local, on tothom entre 12-18 podrá anar a pasar—hi l’estona enves d’estar al carrer.Havíem pensat de fer dos locals, un per centre de la Bisbal i l’altre més cap a les afores. Un local gran, on hi hagués, varis ordinadors, teles, un projector, sofàs, cartes i tottipus de jocs de taula, i que també hi hagués un bar i l’altre local com una discoteca, on hi hagues dos barres per servir la beguda, la pista de ball, uns lavabos, un guarda-robai un escenari per els Dj’s.
En el local per les tardes, els encarregats del bar, de netejar, i totes les feines que puguin sorgir, tindran entre 16-17 anys, perquè sabem que a lanostre edat es molt difícil trobar feina, i més ara. Si algú de vosaltres li interessés treballar aquí, que truqui aquest telèfon : 9872549852.
A la discoteca, els encarregats delguarda-robes, els cambrers i els Dj’s, seràn més o menys de la mateixa edat 16-18, els dj’s seran joves que es vulguin presentar en un càsting i s’escolliran 4 o 5 per punxar un jovediferent cada cap de setmana.
En local més petit hi farem algun taller-curs, però això encara ho em d’acabar de concretar , podeu donar idees, si us agradaria que fessin alguntaller tipus, de dibuix, mecanografia, fang, dansa... envieu idees aquest correu : juewhd@html.com
Apart de fer tallers, cada cap de setmana ficaríem una pel·lícula i els dies qe hihagi partits de futbol, ficaríem el futbol.
MOLTES GRÀCIES , I ESPERO QUE HOS AGRADI LA NOSTRE IDEA .

UNA Q DIGUI LO VERMELL LALTRE LO NEGRE, I ENTRE LES DOS LO DE BLAU.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • iingles
  • Iingles
  • iingles..
  • iingles
  • Speaking
  • Speaking
  • Speaking
  • speaking

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS