infants

Páginas: 2 (433 palabras) Publicado: 15 de diciembre de 2013
Projecte
1. Estudi dels infants o joves participants
L’esplai compta, aproximadament, amb 55 infants i joves de diverses edats. Aquests es troben dividits en quatre grups: els Esquitxets (de 6 a 8anys), els Espurnes (de 9 a 11 anys), els Trons (de 12 a 14 anys) i els Hurakans (de 15 a 17anys). Cal esmentar que d’aquest últim grup sorgeixen els grups de joves i sovint els nous monitorsEls socis del centre procedeixen de diverses zones com Sants, Les Corts a Barcelona i Santa Eulàlia a l’Hospitalet de Llobregat. I també cal destacar que provenen de diversos centres educatius com: elCEIP Lluís Vives, els Maristes-Sants, el Josep Tous, etc. El nivell socioeconòmic de les famílies pot situar-se en mitjà-baix.
CAL PRESENTAR QUE PARLARÀS D’UNES COLÒNIES, SEMBLA QUE SEGUEIXIS PARLANTDELS DISSABTES AL MATÍ. No parles del no, de les colònies, lloc, les dates, etc etc.
En el meu cas, jo tenia el grup Espurnes, hi havia uns 18 nens i nenes (8 nenes i 10 nens), de 9 i 10 anys, moltactius tots i participatius.
Eren uns infants molt nerviosos la majoria i amb molta energia i ganes de fer activitats.
Hi havia un problema de apropament entre nens i nenes, es una edat que fan : unles nenes i un altre els nens. Teníem un nen hiperactiu i no sempre es portava bé amb els nens del seu grup. Alguns nens necessitaven més motivació que altres.

2. Formació d’objectius

Mésavall ho dic cal presentar els objectius d’una manera formal amb un títol dient si són de grup o generals de les colònies i explicant-los en frases diferents o amb guionets, si no sembla que els diguispim pam de coversa de cafè.
Els objectius en aquestes colònies eren: coneixes entre tots, ja que hi havia nens que només s’apunten nomes per colònies i altres segueixen durant el curs; respectar elmedi ambient era un altre dels objectius ja que estàvem en un poble i tenim un bosc a prop i el respecte amb la casa i la gent que hi vivia dins.
Per això els objectius que cada grup és marcarà, amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • infants
  • infants
  • Literatura infants i joves
  • Laciutat dels infants
  • Treball memoria infants
  • Evolució del pensament dels infants
  • Drets dels infants
  • documentar la vida del infants en l'escola infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS