Instruccions Generals

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 25 de octubre de 2015
UN ENEMIC DEL POBLE de Henrik Ibsen

Arxiu 1: Indicacions sobre el treball
Arxiu 2: Tapa i personatges de l'obra
Arxiu 3: Acte I
El Batlle fa una visita al seu germà, el Dr. Stockmann, i li migretreu que sempre té gent menjant i bevent a casa seva; li insinua que malgasta els diners. El Dr. Stockmann li respon que, ara que s'ho pot permetre, li agrada convidar els amics.
A continuació, esprodueix la conversa de les pàgines 28-29.
En aquest mateix acte, el Dr. Stockmann es mostra impacient perquè fa dies que espera una carta, que no acaba d'arribar. Resulta que el carter l'havia donada aun fill del Doctor i ell no havia pensat a donar-li. Gràcies a la carta, el Doctor fa una descoberta. Segueixen les pàgines 38-42.
Arxiu 4: Acte II
L'endemà de la descoberta, el Dr. Stockmann rep unseguit de visites que li mostren la seva aprovació o desaprovació. Un d'aquests exemples el trobem a les pàgines 50-55 i a les pàgines 60-73.
A l'acte III, que no teniu per llegir, es veu com la gentque inicialment donava suport al Dr. Stockmann canvia d'opinió. Així, al principi de l'acte, Hovstad i Aslaksen estan disposats a publicar tots els articles que calgui del Doctor perquè creuen que elpoble té el dret de conèixer la veritat. Tot i això, la visita del Batlle els fa canviar d'opinió perquè els explica que, si s'han de fer reformes al balneari, el cost recaurà sobre el poble. A partirde llavors, es posa en dubte la credibilitat i fiabilitat del Doctor.
Arxiu 5: Acte IV
Pàgines 105-107: inici de l'acte.
Aslaksen és escollit moderador de l'assemblea, a la qual també assisteix elBatlle.
Pàgines 110-115
Final de l'acte: el poble acusa el Dr. Stockmann de ser un enemic del poble i, quan es dóna per acabada l'assemblea, ell i la seva família marxen per la porta principal mentre totel poble els escridassa.
Arxiu 6: Acte V
Pàgines 130-135: inici de l'acte
Després d'unes quantes visites, el Dr. Stockmann i la seva família decideixen no abandonar el país i anar a viure a casa del...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Instruccions Emule
  • Collage instruccions
  • Generals motors
  • comentaris generals
  • 247 beques post instruccions
  • Instruccions Text Expositiu
  • Caso generals motors
  • Eleccions generals italianes de 2006

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS